Όταν τα καλαμαράκια συνάντησαν το mojito!

Όταν τα καλαμαράκια συνάντησαν το mojito!

Το μακαρονάδικο του δρόμου – το Kamaroni στο Αιγάλεω- εμπνέεται από τα κοκτέιλ και δημιουργεί σαρακοστιανά πιάτα με θαλασσινά

Όταν τα καλαμαράκια συνάντησαν το mojito!
Το διάβασα στο κατάλογο… και ο φίλος Χάρης έσπευσε να δώσει τις σχετικές εξηγήσεις ως καλός bartender. Και αυτό γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει βάλει μόνο την τέχνη του ο μάγειρας αλλά και το παιδί πίσω από την μπάρα που φτιάχνει κοκτέιλ. Ας πάμε από την αρχή. Το μακαρονάδικο του δρόμου – το Kamaroni του Χάρη Παναγούλια και του Παναγιώτη Μπάφη στο Αιγάλεω- ανάμεσα στη λίστα των σαρακοστιανών «πιάτων» του συμπεριέλαβε και ένα θαλασσινό …κοκτέιλ: «Καλαμαράκια mojito».



Ο Χάρης μου έδωσε την τόσο ιδιαίτερη συνταγή όπου οι πέννες συναντούν τα καλαμαράκια και τα δύο τους υποδέχονται με πολύ άνεση μια αρωματική σάλτσα από κρεμμυδάκι, μυρωδάτο δυόσμο, φρέσκο χυμό και ξύσμα από lime. Για τους πολύ τολμηρούς, η μακαρονάδα που μπορούσε να συνοδευθεί και από ένα mojito στο ποτήρι! 

Στις σαρακοστιανές επιλογές βρίσκεται και άλλο ένα «πιάτο» (οι μακαρονάδες προσφέρονται στους πελάτες σε ειδικές χάρτινες συσκευασίες) εμπνεύσεως των ίδιων των δημιουργών του Kamaroni. To «πιάτο» για αυτό το λόγο ονομάζεται: «Γαριδο..Καμαρονάδα».  
Κλείσιμο



Η συνταγή : Λιγκουίνι με γαρίδες Ν02 σε αρωματική κόκκινη σάλτσα με χειροποίητη bisque γαρίδας, ντοματίνια , κρεμμυδάκι και φύλλα από φρέσκο βασιλικό… 

Με άλλα λόγια, η γαστρονομία κατέβηκε στο δρόμο διατηρώντας την δημιουργική ματιά της αλλά και τις ποιοτικές προδιαγραφές της και πάνω από όλα, τις ανταγωνιστικές τιμές της. 

Info
Kamaroni
Παλαιών Πατρών Γερμανού 5, Αιγάλεω
210 59 81 099
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης