Η μυθολογία της Nefelia

Η δημιουργός κοσμημάτων Νεφέλη Παπαναγιώτου συμμετέχει με την φίρμα της στα πλαίσια των παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει» στο Πωλητήριο της Πινακοθήκης Ν. Χατζηκυριάκου-Γκίκα

Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη παρουσιάζει το έργο της Nefelia στο Πωλητήριο της Πινακοθήκης Ν. Χατζηκυριάκου-Γκίκα, στα πλαίσια των παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.».

Η Nefelia είναι ένα brand κοσμημάτων και αντικειμένων που δημιουργήθηκε από την αρχιτέκτονα Νεφέλη Παπαναγιώτου, όταν σχεδίασε τη συλλογή «Eye On You», η οποία είναι διαθέσιμη στα Πωλητήρια του Μουσείου Μπενάκη από το 2013.

Σκουλαρίκια, βραχιόλια, περιδέραια και καθρέφτες εμπνευσμένα από τη μαγεία της Ελληνικής μυθολογίας, τέχνης και ιστορίας.
 
Η Nefelia οραματίζεται να επαναπροσδιορίσει τη σχέση μεταξύ λειτουργικότητας, μόδας και τέχνης, δημιουργώντας έντονα αντικείμενα μέσα από την εκλεπτυσμένη χειροτεχνία του plexiglass.

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:30 η Nefelia παρουσιάζει τις δημιουργίες της στο Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα. H η διάρκεια της παρουσίας των προϊόντων είναι μέχρι τις 23.02.2018

Info
Πινακοθήκη Ν. Χατζηκυριάκου-Γκίκα, Κριεζώτου 3, Αθήνα 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr