Social media & φρέσκα Σαββατιανά!

Social media & φρέσκα Σαββατιανά!

Οι 5 οινοποιοί της Ανατολικής Αττικής που έχουν συγκροτήσει και εκφράζονται μέσα από τον συνεργατικό σχηματισμό Wines of Athens βρήκαν ένα έξυπνο τρόπο να γνωρίσει το ευρύ κοινό των οινοφίλων τα Σαββατιανά του 2017

Social media & φρέσκα Σαββατιανά!
Μια έξυπνη προωθητική ενέργεια προκειμένου να κάνουν γνωστά στο ευρύ κοινό τα Σαββατιανά του 2017 τα μέλη της πρωτοβουλίας Wines of Athens. Τα μέλη του συνεργατικού σχηματισμού «Δρόμοι της Αθήνας –Wines of Athens»- που λειτουργεί ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία και συσπειρώνει στους κόλπους της οινοπαραγωγούς με διακριτή θέση στο χάρτη- προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια διαλέγοντας ως πεδίο τα social media. 

Στο
facebook διαβάζουμε σε μια σχετική ανάρτηση: «Εμφιαλώσαμε τα Σαββατιανά του 2017 και το γιορτάζουμε.

Κλείσιμο
Ένας από εσάς θα κερδίσει μια ξύλινη κασετίνα και με τα πέντε Σαββατιανά μας, ενώ πέντε ακόμα τυχεροί θα παραλάβουν από δύο κρασιά των οινοποιείων του Wines Of Athens.

Για να μπείτε στην κλήρωση, κάντε share και γράψτε σε ένα σχόλιο με mention τους φίλους, που θα τα απολαύσετε μαζί! 

Ο Διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 28 Ιανουρίου στις 23:00.

Καλή τύχη!».

Στο συνεργατικό σχηματισμό συμμετέχουν: το Κτήμα Γιώργου Κοκοτού στη Σταμάτα Αττικής, οι Αμπελώνες Μάρκου στην περιοχή της Παιανίας, η Μικροοινοποιία Μυλωνάς στη Κερατέα, το Οινοποιείο Παπαγιαννάκος στο Μαρκόπουλο και η Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου στη Ραφήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης