Delicatessen υπερτροφών για τα σκυλιά

Delicatessen υπερτροφών για τα σκυλιά

Ο Γιώργος και η σκυλίτσα του, η Sookie –«Ο Γιώργος δημιουργεί και η Sookie δοκιμάζει»- έφτιαξαν χειροποίητα μπισκότα με εναλλακτικά άλευρα (αλεύρι ρεβιθιού και αλεύρι χαρουπιού), γάλα καρύδας, λάδι από την Καλαμάτα, βιολογικό λινέλαιο, βιολογική μαύρη μελάσα και ιπποφαές!

Delicatessen υπερτροφών για τα σκυλιά
Από καιρού εις καιρόν παρακολουθώ τη δουλειά του Γιώργου Παπαλεοντίου που ξεκίνησε να κάνει καριέρα γυμναστή (λόγω και των σπουδών στο ΤΕΦΑΑ) αλλά κατέληξε να φτιάχνει χειροποίητες λιχουδιές για τους τετράποδους φίλους μας. Άλλωστε, η Sookie – η αγαπημένη σκυλίτσα του- είναι η πρώτη που τα δοκιμάζει… και αποφαίνεται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Αυτές τις μέρες ο Γιώργος με πρόλαβε. Για την ακρίβεια, με πρόλαβε μια ανάρτηση στη σελίδα της ΚΥΩΝ, της φίρμας του στο
facebook). Η ανάρτηση: «Σας παρουσιάζουμε την πρώτη μας γεύση χωρίς σιτηρά! Χαρούπι - Γάλα Καρύδας - Ιπποφαές . Αυτός ο εξαιρετικός συνδυασμός υπερτροφών θα δώσει μία επιπλέον τόνωση στους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους». 

Κλείσιμο


Αν αυτό δεν είναι ένα delicatessen προϊόν τότε… Πάντως, σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια αξεπέραστη λιχουδιά για μικρά και μεγάλα σκυλιά, από 100% φυσικά υλικά, τα οποία είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Με άλλα λόγια, η Sookie μπορεί να δοκιμάζει αλλά και ο Γιώργος που δημιουργεί τις λιχουδιές δεν αντιστέκεται!

Ακολουθεί η τεκμηρίωση. Ας ξεκινήσουμε από τα συστατικά: Αλεύρι ρεβιθιού, Αλεύρι χαρουπιού, Γάλα καρύδας, Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, Βιολογικό λινέλαιο ψυχρής έκθλιψης, Βιολογική μαύρη μελάσα, Ιπποφαές. 

Ο Γιώργος απαντά για την επιλογή του: α) Αλεύρι ρεβιθιού | Εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών, καθώς και βιταμινών A, B, C το αλεύρι ρεβιθιού είναι μία εξαιρετική επιλογή χωρίς σιτηρά (Grain Free), β) αλεύρι χαρουπιού | Είναι η σοκολάτα των σκύλων. Πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, βιταμίνες A,B,D, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Eίναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές άλευρο που δεν εμπεριέχει σιτηρά (Grain Free), γ) γάλα Καρύδας | Πέρα από την ευχάριστη γεύση και την δροσερή αναπνοή που προσφέρει το γάλα καρύδας συμβάλει στην καταπολέμηση διάφορων ιών, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάει στη λάμψη του τριχώματος. Στην Kyon χρησιμοποιούμε μόνο οργανικό, γάλα καρύδας απαλλαγμένο από οποιοδήποτε γλυκαντικό ή πρόσθετο, δ) λινέλαιο | Το έλαιο του σπόρου λιναριού είναι μία πραγματική υπερτροφή, εξαιρετική για το ανοσοποιητικό, το τρίχωμα και το δέρμα του σκύλου μας, καθώς έχει την ιδανική αναλογία Ω3 και Ω6 λιπαρών , ε) εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας | Από τα πιο σημαντικά στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής, πλούσιο σε Ω6 λιπαρά οξέα είναι ιδανικό συμπλήρωμα, καθώς βοηθάει το τρίχωμα του σκύλου μας να παραμείνει υγιές και λαμπερό, στ) μαύρη μελάσα | Θεωρείται ένα φυσικό νέκταρ πλούσιο σε μικροθρεπτικά συστατικά και με την έντονη γεύση της θα δώσει μία ξεχωριστή νότα στην ευαίσθητη παλέτα του σκύλου μας. Περιέχει υψηλά επίπεδα σιδήρου και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.



Και από εκεί και πέρα ο Γιώργος αρχίσει να κεντά: Π.χ βάζει και ιπποφαές . Πρόκειται ο θαυματουργός αυτός καρπός χρονολογείται στο 5000 π.Χ. στην Αρχαία Ελλάδα και σύμφωνα με τελευταίες μελέτες έχει σημαντικότατες ευεργετικές ιδιότητες στους σκύλους. Πλούσιο σε βιταμίνες A, B1, B2, B6, C και Ω3, Ω6, Ω7, Ω9 λιπαρά οξέα είναι ένας πραγματικός θησαυρός. Εξαιρετικό για το τρίχωμα, την επιδερμίδα, καθώς και το ανοσοποιητικό σύστημα. Στην Kyon χρησιμοποιούμε εκλεκτό καρπό Κρητικής προέλευσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες: kyonnaturaldogfood.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης