Ο Άγγελος του Κοπέρνικου

Ο Άγγελος του Κοπέρνικου

Ο Άγγελος Αγγέλου μαζί με την Έμη Σίνη έχουν την ευθύνη για τον «Κοπέρνικο», μια καλλιτεχνική ομάδα συγγραφέων, ηθοποιών, μουσικών και πάσης φύσεως καλλιτεχνών που ασχολούνται με το θέατρο για παιδιά, το βιβλίο και τη μουσική

Ο Άγγελος του Κοπέρνικου
Ο Άγγελος Αγγέλου είναι συγγραφέας και μουσικοσυνθέτης. Με την Έμη Σίνη είναι συγγραφικό δίδυμο, ζευγάρι στη ζωή και «υπεύθυνοι» για την ομάδα «Κοπέρνικος», μια καλλιτεχνική ομάδα συγγραφέων, ηθοποιών, μουσικών και πάσης φύσεως καλλιτεχνών που ασχολούνται με το θέατρο για παιδιά, το βιβλίο και τη μουσική.

Είναι οι δημιουργοί των παραστάσεων "Ένα ανάποδο ταξίδι", "Απαγορεύεται η Μουσική", "Τα Μεγάλα Ψέματα του Μικρού Ερμή", "Ο κύριος Κιχ και το Μυστικό Κουτί των Ήχων" και "Ο κύριος ΚΙΧ και η επιστροφή της χαμένης σφραγίδας". 



Φέτος, για 2η χρονιά, η ομάδα συνεχίζει την παράσταση "Μίλα και Σουτ" στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ για 3η χρονιά, η παράσταση «Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες» συνεχίζει το ταξίδι της στο «Τρένο στο Ρουφ». Στο «Από Μηχανής θέατρο» δύο παραστάσεις ακόμα απέμειναν για το «Ένα Ξωτικό στην πόρτα μου».
Κλείσιμο

Τα βιβλία του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, ενώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από τη Μουσική Βιβλιοθήκη. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.kopernikos.gr και τη σελίδα στο Facebook, ενώ για περισσότερες ιδέες για βόλτες και ταξίδια με παιδιά, ταξιδέψτε μαζί με το www.mamakita.gr και ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook/Μαμά Κοίτα Ταξίδια με παιδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης