Manager, Γυναίκα, Μητέρα… Δρομέας

Manager, Γυναίκα, Μητέρα… Δρομέας

Αγγελική Κοσμοπούλου: Ερασιτέχνης δρομέας που έχει ήδη «τρέξει» τρεις ζωές και φαίνεται ότι είναι ακόμα «φρέσκια» όπως στην αφετηρία

Manager, Γυναίκα, Μητέρα… Δρομέας
Η Αγγελική Κοσμοπούλου διευθύνει το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Λασκαρίδη και είναι μέλος του Δ.Σ. του The People’s Trust, το οποίο ενισχύει και ενδυναμώνει τους επιχειρηματίες του αύριο. Είναι μέντορας στο Women On Top και με το παράδειγμά της, τόσο προσωπικό, όσο και επαγγελματικό, μας διδάσκει πώς να μη σταματάμε να ψάχνουμε ποτέ το μέτρο της δικής μας ζωής, μια πορεία που «γράφει» τη δική μας προσωπική ιστορία. Ερασιτέχνης δρομέας, έχει ήδη «τρέξει» τρεις ζωές και φαίνεται ότι είναι ακόμα «φρέσκια» όπως στην αφετηρία.



Κλείσιμο
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία. Σπούδασε αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και συνέχισε τις σπουδές τις ΗΠΑ, όπου πήρε μεταπτυχιακό (ΜΑ) και διδακτορικό τίτλο (PhD) στην Κλασική Αρχαιολογία από το Bryn Mawr College. Στην πρώτη της καριέρα, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χώρο της πολιτιστικής διαχείρισης (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Μέγαρο Μουσικής), έκανε επιστημονική έρευνα και δίδαξε στο πανεπιστήμιο. 

Στη δεύτερη καριέρα -επιλογή συνειδητή- στράφηκε στην επικοινωνία. Επέστρεψε στα θρανία, σε άλλο κλάδο, και απέκτησε ΜΒΑ από το Leicester University της Μεγάλης Βρετανίας. Ίδρυσε μια boutique εταιρία επικοινωνίας με αντικείμενο την κειμενογράφηση και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Συνεργάστηκε με πολυεθνικές εταιρίες, μικρές επιχειρήσεις, οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, καθώς και εκπροσώπους της πολιτικής, της τέχνης και της επιστήμης. Δίδαξε σεμινάρια copywriting και storytelling τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας. Και, όταν ο χώρος της επικοινωνίας και η επιχείρησή της δυσκολεύτηκαν σημαντικά, έκανε άλλη μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή. 

Σήμερα, στα πενήντα και στην τρίτη καριέρα, διευθύνει το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Λασκαρίδη και είναι μέλος του Δ.Σ. του The People’s Trust, το οποίο ενισχύει και ενδυναμώνει τους επιχειρηματίες του αύριο. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός δεκάχρονου παιδιού. Είναι μαραθωνοδρόμος, ασχολείται με το τραγούδι και αρθρογραφεί τακτικά στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα για την επικοινωνία, την πολιτική και το τρέξιμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης