Το τραγούδι στο θέατρο

Το τραγούδι στο θέατρο

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ο βασικός πρωταγωνιστής – τραγουδιστής μιας ξεχωριστής παράστασης με τραγούδια από το θέατρο που ξεκινά στις 4 Δεκεμβρίου

Το τραγούδι στο θέατρο
Μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση ανεβαίνει από την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο θέατρο Προσκήνιο (Καπνοκοπτηρίου 8). Η παράσταση που θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη και φέρει τον τίτλο Της Καρδιάς και της Μνήμης (Το τραγούδι στο θέατρο) έχει ως βασικό πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. 

Σε ένα ενημερωτικό σημείωμα αναφέρονται τα εξής: «Η θεατρική παράσταση έχει το προνόμιο να δημιουργεί έναν κόσμο ολόκληρο μπροστά στα μάτια μας. Με το τέλος της παράστασης έρχεται η λήθη. Απομένουν στιγμές στη μνήμη μας που μας εντυπωσίασαν και άλλες σημαντικότερες που φωλιάζουν στην καρδιά μας. Αυτές μας συγκίνησαν. Και μας ακολουθούν.

Ας τις επαναφέρουμε λοιπόν όλοι μαζί κι ας σιγοτραγουδήσουμε, όχι για να νοσταλγήσουμε ένα παρελθόν ένδοξο αλλά για να καταλάβουμε ότι είμαστε καλά οπλισμένοι για ένα ελπιδοφόρο μέλλον».

Τραγουδούν εκτός από τον Γιάννη Μπέζο και η Ελένη Τσιμπρικίδου, ενώ το ρόλο της αφηγήτρια έχει η Φιλιώ Φωτιάδη. Τους ηθοποιούς πλαισιώνουν οι μουσικοί:Γιάννης Παπαζαχαριάκης που έχει την ευθύνη της ενορχήστρωσης και παίζει κιθάρα, Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, Τάσος Μισιρλής στο τσέλο και ο Τάσος Αθανασιάς στο ακορντεόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης