To Monocle γράφει για το αθηναϊκό Yoleni’s

To Monocle γράφει για το αθηναϊκό Yoleni’s

Το περιοδικό με την διεθνή φήμη προτείνει αξιοποίηση της ταράτσας του 7οροφου κτηρίου στο Κολωνάκι για μια μπύρα συνοδεία ελιών

To Monocle γράφει για το αθηναϊκό Yoleni’s
Το αθηναϊκό Yoleni’s έχει την τιμητική του στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Monocle και μάλιστα φιγουράρει στη κορυφή του δισέλιδου για το Food & Drink ανάμεσα σε επιλογές των συντακτών του περιοδικού για ανάλογους χώρους – από εξειδικευμένα κρεοπωλεία μέχρι εστιατόρια- στο Παρίσι, τη Λισαβόνα, το Λονδίνο αλλά και σε πόλεις της Δανίας, της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ. 

Ο συντάκτης προβάλλει την διαδρομή του από ένα online κατάστημα πριν από 4 χρόνια στη λειτουργία ενός 7οροφου κτηρίου στο Κολωνάκι. Ένα κτήριο που φιλοξενεί από κρεοπωλείο μέχρι χώρο δοκιμής ελαιολάδου και εργαστήρι μαθημάτων μαγειρικής. Μάλιστα, ο συντάκτης δίνει στους υπευθύνους της Yoleni’s και μια ιδέα – μια ιδέα που μοιάζει ή και λειτουργεί ως συμβουλή. Προτείνεται η αξιοποίηση της ταράτσας του κτηρίου για ένα χώρο καφέ – όπου θα μπορούσε κανείς να απολαύσει μια μπύρα από το νησί της Τήνου συνοδεία χειροποίητων γεμιστών ελιών από την Χαλκιδική.



Σήμερα, το Yoleni's Flagship store στο Κολωνάκι ( Σόλωνος 9) στο οποίο κάνει αναφορά το περιοδικό Monocle ορίζεται από τους ανθρώπους που το «τρέχουν» ως «ο μεγαλύτερος Πολυχώρος Ελληνικής Γαστρονομίας!». 
Κλείσιμο

Στον πολυχώρο βρίσκουν φιλοξενία μια Κάβα & Wine Bar ( στο ατμοσφαιρικό υπόγειο) από την ομάδα του All About Wine. Ένα εδωδιμοπωλείο με 1000 και πλέον προϊόντα επιλεγμένων παραγωγών από όλη την Ελλάδα καθώς και ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά από το “Χωριουδάκι” στο ισόγειο. Το Steak Bar by Kiku – μαζί με ένα κρεοπωλείο υψηλών προδιαγραφών. Πιο συγκεκριμένα, το κρεοπωλείο του “Carnicero meat & delicatessen” ενώνει τις δυνάμεις του με την πολύχρονη πείρα του Kiku στο χώρο της εστίασης και, με ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοπής κρεάτων, μας δίνει τη δυνατότητα είτε να προμηθευτούμε για το σπίτι εκλεκτά, νωπά κρέατα, είτε να τα γευτούμε επιτόπου στο εστιατόριο του χώρου. Ένα παιδικό δημιουργικό εργαστήρι , το “Yolenini”, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο “Πόλκα-Φροέλεν”. Το πρόγραμμα με τα μαθήματα μαγειρικής της της γνωστής σεφ Ντίνας Νικολάου. Το Olive Oil Bar by GAEA καθώς και ένας πολυμορφικός χώρος για event. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης