Τα δώρα για τα παιδιά έρχονται από το μουσείο!

Τα δώρα για τα παιδιά έρχονται από το μουσείο!

Τι θα λέγατε για ένα τσίγκινο μοντέλο κλασικής μοτοσυκλέτας ή για ένα χάρτινο puzzle το οποίο οδηγεί σε ένα κυκλαδικό ειδώλιο;

Τα δώρα για τα παιδιά έρχονται από το μουσείο!
Διαφορετικά και πολύ ξεχωριστά δώρα μπορεί να βρει κανείς στα πωλητήρια του Μουσείου Μπενάκη – δώρα εστιασμένα στα παιδιά. Πρόκειται για δώρα νοσταλγίας ή και για δώρα στηριγμένα στη παράδοση και την ιστορία του πολιτισμού αυτής της χώρας.

Ένα τσίγκινο μοντέλο κλασικής μοτοσυκλέτας στα 15 ευρώ ( στα 13,5 ευρώ για τα μέλη) ή ένα τσίγκινο μοντέλο κλασικού αυτοκινήτου στα 15 ευρώ ( στα 13,5 ευρώ για τα μέλη) ή ένα τσίγκινο μουσικό κουτί στα 11 ευρώ (στα 9,90 για τα μέλη) ή και ένα χάρτινο puzzle το οποίο οδηγεί σε ένα κυκλαδικό ειδώλιο στα 8 ευρώ ( στα 7,20 ευρώ για τα μέλη). 

Ακόμη περισσότερο ένα συλλεκτικό τετράδιο. Ένα τετράδιο με εξωτερικό κάλυμμα που γίνεται μικρή αφίσα - ημερολόγιο για το 2018. Το σχέδιο στο εξωτερικό τμήμα της αφίσας είναι εμπνευσμένο από καράβι για τα κάλαντα από τη Λαμία, 1960. Στο εσωτερικό τμήμα της αφίσας υπάρχει εκτυπωμένο ημερολόγιο του 2018 με σχέδιο εμπνευσμένο από χειροποίητο λεωφορείο ΚΤΕΛ του 20ου αι. Και τα δύο εκθέματα που έχουν εμπνεύσει τα σχέδια ανήκουν στη συλλογή του Μουσείου Παιχνιδιών. Το ιδιαίτερο αυτό τετράδιο κοστίζει 10 ευρώ (9 ευρώ για τα μέλη). 

Πάντως, υπάρχει και η επιλογή μιας κασετίνας διακοσμημένη με προσχέδιο του Γιάννη Μόραλη για τα 15 Τραγούδια Αγάπης. Η κασετίνα συμπεριλαμβάνει 12 χρωματιστά μολύβια (Οι διαστάσεις της: 18 x 10 εκ.). Η τιμή της κασετίνας είναι στα 15 ευρώ ( 13,50 ευρώ για τα μέλη).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης