Παπιγιόν με όψη μετάλλου από το Πέραμα

Παπιγιόν με όψη μετάλλου από το Πέραμα

Πολύ σύντομα μια καινούργια εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να σχεδιάζουν το δικό τους παπιγιόν

Παπιγιόν με όψη μετάλλου από το Πέραμα
Ο Ανάργυρος Αναστασάκης γεννήθηκε το 1983 . Από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα διαμένει στο Πέραμα. 

Από πολύ νεαρή ηλικία ήρθε σε επαφή με το εμπόριο, καθώς η μητέρα του δραστηριοποιείται στον χώρο του παιδικού ενδύματος τα τελευταία 33 χρόνια. 

Μεγαλώνοντας σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στον κλάδο του τουρισμού, έπειτα στράφηκε στο λιανικό-χονδρικό εμπόριο , με το οποίο απασχολείται έως σήμερα. 

Κλείσιμο
Ανήσυχο πνεύμα, λάτρης της τεχνολογίας καθώς και της καινοτομίας, το 2015 συνέλαβε την ιδέα της δημιουργίας χειροποίητων, πρωτότυπων και ιδιαίτερων αξεσουάρ με βάση το ξύλο-και όχι μόνο-. Έτσι ίδρυσε την εταιρεία Bowties το 2015. 

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή επιχείρηση στον κόσμο των αξεσουάρ. Ξύλινα παπιγιόν, παπιγιόν με όψη μετάλλου, μανικετόκουμπα, κλιπ είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που παράγει η εταιρεία. 





Η νέα δημιουργία της Bowties είναι τα παπιγιόν με όψη μετάλλου όπως ο μπρούντζος, ο χρυσός, το ασήμι που έρχονται για να βγάλουν την φινέτσα του υλικού στην πιο όμορφη πινελιά του ντυσίματος στο αξεσουάρ. 

Αυτό που κάνει ξεχωριστή, όμως, την εν λόγω επιχείρηση είναι το γεγονός πως ο πελάτης δεν καλείται να επιλέξει μόνο από συγκεκριμένα σχέδια αλλά του δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσει αυτό που επιθυμεί (σύντομα) μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα bowties.gr

Μετά το ξύλο τα Παπιγιόν με όψη μετάλλου, πως ξεκίνησε αυτή ιδέα;
Όλα ξεκινούν από τη σκέψη το πώς νέες ιδέες και νέα υλικά μετουσιώνονται σε τελικό προϊόν. Η φινέτσα που δίνουν οι μεταλλικές όψεις ανέκαθεν μου κέντριζαν το ενδιαφέρον.  

Πώς γίνεται μια όμορφη ιδέα πράξη;
Κάθε ιδέα για να γίνει πράξη θέλει να αφιερωθείς 100%.Χρειάζεται ενέργεια, χρόνο και πολύ έρευνα. Πάνω από όλα χρειάζεται αγάπη για αυτό που κάνεις και εμείς σαν ομάδα εργαζόμαστε με πολύ μεράκι για αυτό που κάνουμε ελπίζοντας να αρέσει η δουλειά μας και στο αγοραστικό κοινό.





Που θα ήθελες να φτάσει αυτή η ιδέα επιχειρηματικά;
Ευελπιστούμε ότι τα σημεία πώλησης σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βοηθήσουν τις ιδέες μας να προχωρήσουν τόσο στην εγχώρια όσο και σε ξένες αγορές όπου ήδη γίνονται κάποιες επαφές. Το επόμενο μας μεγάλο στοίχημα είναι ο δυνητικός πελάτης να σχεδιάσει αποκλειστικά μόνος του το αξεσουάρ που επιθυμεί μέσα από μία εφαρμογή που πολύ σύντομα θα βρίσκει στο bowties.gr

Τα παπιγιόν σε ποιες περιστάσεις φοριούνται;
Παλιότερα το παπιγιόν,τα μανικέτοκουμπα,το κλιπ γραβάτας ήταν συνυφασμένα να φοριούνται σε επίσημες εκδηλώσεις. Εμείς δεν αναιρούμε τον χαρακτήρα του επίσημου προσθέτουμε όμως τον χαρακτήρα του casual. Πλέον customade αξεσουάρ μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το στυλ του/της καθενός/καθεμίας ξεχωριστά.

Το κόστος για κάθε παπιγιόν ποσό κυμαίνεται;
Από το πιο απλό σχέδιο μέχρι το πιο σύνθετο customade αξεσουάρ οι τιμές μας κυμαίνονται από 13,90 εώς 34,90 το πιο ακριβό. Η μέση γκάμα τιμών από 18,90 εώς 24,90 είναι και τα πο πολλά σχέδια της εταιρίας μας.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης