Οι βραβευμένοι αρχιτέκτονες στην Πειραιώς 138

Οι βραβευμένοι αρχιτέκτονες στην Πειραιώς 138

Όλες οι συμμετοχές στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό που οργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής από το 2000 βρίσκονται στο Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς 138

Οι βραβευμένοι αρχιτέκτονες στην Πειραιώς 138
Ο επισκέπτης της έκθεση των συμμετεχόντων στα Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2017 του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής θα μπορεί να δει από κοντά τις φωτογραφίες της Εριέτας Αττάλη για τη βραβευμένη πολυκατοικία του Νίκου Κτενά. Η Πολυκατοικία | Inside 

Out κέρδισε το βραβείο στη κατηγορία Κατοικία. Στο χώρο που εκτείνεται η έκθεση των συμμετοχών στο διαγωνισμό οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν και να θαυμάσουν ή να προβληματιστούν και για τα άλλα βραβεία, τους επαίνους και τις διακρίσεις.

Όλα τα βραβεία κλπ εδώ.
 
Ο θεσμός των Βραβείων Αρχιτεκτονικής του ΕΙΑ εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά το 2000, τα βραβεία απονέμονται ανά τετραετία και αφορούν πραγματοποιημένα αρχιτεκτονικά έργα, υποδειγματικά ως προς τον σχεδιασμό και την υλοποίησή τους.

Κλείσιμο
Οι συμμετοχές για τα Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2017 ήταν έργα Ελλήνων Αρχιτεκτόνων στην Ελλάδα που έχουν ολοκληρωθεί το διάστημα 2013‐2017. Τα έργα αυτά εντάσσονται σε κατηγορίες, οι οποίες στον διαγωνισμό του 2017 ήταν η κατοικία, τα κτίρια κοινόχρηστης λειτουργίας και η ανακαίνιση.





Παράλληλα με τον διαγωνισμό των Βραβείων Αρχιτεκτονικής, έγινε και ένας δεύτερος διαγωνισμός , εκείνος της Αρχιτεκτονικής Φωτογραφίας για σπουδαστές από Σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από όλη την Ελλάδα, με θέμα τα κτίρια που επιλέγηκαν στην Α φάση του διαγωνισμού των βραβείων αρχιτεκτονικής.

Οι συμμετέχοντες στον φωτογραφικό διαγωνισμό σπουδαστές κλήθηκαν να επισκεφθούν τα κτίρια που προκρίθηκαν για τη Β φάση του διαγωνισμού των Βραβείων Αρχιτεκτονικής, προκειμένου να τα κατανοήσουν βιωματικά και να τα προβάλουν με τη δική τους οπτική, μέσω της φωτογραφικής αποτύπωσης.






















Ιnfo
Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς 138
Πέμπτη & Κυριακή, 10:00-18:00
Παρασκευή & Σάββατο 10:00-22:00
Έως της 19/11/2017
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης