Οικογενειακές εξορμήσεις στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού

Οικογενειακές εξορμήσεις στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού

Στο πλαίσιο των δράσεών της στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών πραγματοποιεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη γέννηση του δάσους, που απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά άνω των 4 ετών

Οικογενειακές εξορμήσεις στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού
Το πρόγραμμα ξεκινάει στο χώρο της Φιλοδασικής πίσω από τη Μονή Καισαριανής και ακολουθεί περιήγηση στο φθινοπωρινό τοπίο του δάσους, όπου μικροί και μεγάλοι θα εντοπίσουμε στοιχεία από την  θαυμαστή ιστορία του δάσους, για να διαπιστώσουμε πως με αγάπη, θέληση, υπομονή  κι επιμονή μπορούν να γίνουν πολλά! Στο τέλος, θα μοιραστούμε το φθινοπωρινό «ψωμί της συγκομιδής» και μυρωδάτο τσάι από αρωματικά βότανα του Φυτωρίου της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών! Πάρτε μαζί νερό, άνετα ρούχα και παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη στα τηλ: 210 722 0866 και 694 538 0044, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Κλείσιμο


Για μια μεγαλύτερη βόλτα στον Υμηττό με παιδιά, επισκεφτείτε το επικαιροποιημένο άρθρο μας: στον Υμηττό και για περισσότερες ιδέες για ταξίδια και βόλτες με παιδιά, επισκεφτείτε το
mamakita.gr

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό, γύρω από την Μονή Καισαριανής. Επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει παιδιά και ενήλικες κοντά  στη φύση, μέσα από σχολικά και οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Η οικονομική συμμετοχή, με την μορφή δωρεάς, είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια και ενισχύει την προσπάθεια της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών για την διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.

Για τις εκπαιδευτικές δράσεις της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, υπεύθυνη σχεδιασμού και οργάνωσης είναι η παιδαγωγός Ρόζα Τριανταφυλλίδη, ενώ υπεύθυνη συντονισμού είναι η παιδοψυχολόγος Κατερίνα Λιάπη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης