Φτιάχνοντας έναν κόσμο απ’ το μηδέν

Φτιάχνοντας έναν κόσμο απ’ το μηδέν

Η Βιβλιοθήκη του ΠΙΟΠ, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, οργανώνει εργαστήρια ζωγραφικής, για παιδιά ηλικίας 3,5 έως 7,5 ετών, με αφορμή πίνακες διάσημων ζωγράφων του 20ού αιώνα

Φτιάχνοντας έναν κόσμο απ’ το μηδέν
Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, οργανώνει εργαστήρια ζωγραφικής, για παιδιά ηλικίας 3,5 έως 7,5 ετών, με αφορμή πίνακες διάσημων ζωγράφων του 20ού αιώνα. 

Το πρώτο εργαστήρι, από την Ομάδα Άνασσα, με θέμα «Kandinsky: Φτιάχνοντας έναν κόσμο απ’ το μηδέν», πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Οκτωβρίου (ώρα 11:30), στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης, Καλλιθέα). Η ομάδα Ανασσα λειτουργεί από το 2009 με το σχήμα της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας και σε αυτήν συμμετέχουν η ηθοποιός – σκηνοθέτης Ντόρα Ζαχαροπούλου και η ζωγράφος Μαρία Πάνου.

Το εργαστήρι εισάγει τα παιδιά με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο στον κόσμο των σχημάτων, των χρωμάτων και της τέχνης. Οι μικροί ζωγράφοι πειραματίζονται με υλικά και τεχνικές και δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά έργα τέχνης εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις ιδέες τους. Μέσα από την γνωριμία με την ιστορία, το έργο και την εποχή των μεγάλων ζωγράφων των αρχών του 20ού αιώνα τα παιδιά αναπτύσσουν καλλιτεχνικές δεξιότητες και αισθητικά κριτήρια. 

Info
H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Κλείσιμο
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 959 3518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9.00-14.00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14.00-20.00).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης