Το καινούργιο τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Το καινούργιο τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, ο ντράμερ της Ελευθερίας – σταθερός συνεργάτης της τα τελευταία 8 χρόνια- είναι ο συνθέτης του τραγουδιού «Την ίδια στιγμή να ζούμε», με τους ΤΑΚΙΜ να βάζουν την σφραγίδα τους στην ενορχήστρωση

Το καινούργιο τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη
O Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μια από τις πλέον διακεκριμένες παρουσίες στο χώρο της τζαζ και της αυτοσχεδιαζόμενη μουσικής σκηνής στη χώρα μας. Ένας από τους καλύτερους δεξιοτέχνες μουσικούς της γενιάς του και ως ντράμερ ένας σταθερός συνεργάτης της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Η συνεργασία τους που μετρά 8 χρόνια, περνά πλέον σε άλλο επίπεδο καθώς ο Αλέξανδρος Κτιστάκης υπογράφει ως συνθέτης το νέο τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από 2 χρόνια απουσίας. «Την ίδια στιγμή να ζούμε» ο τίτλος του νέου single της και η επιστροφή της συνδυάζεται με νέα δισκογραφική στέγη και με δικό της label. Αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την εταιρεία PANIK Entertainment Group. 



Κλείσιμο
Το καινούργιο τραγούδι -κυκλοφορεί στο προσωπικό της label με τίτλο rEAct- σε μουσική του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη στη σύνθεση) και στίχους της Λήδας Ρουμάνη έχει και τη σφραγίδα των ΤΑΚΙΜ. Οι τελευταίοι υπογράφουν την ενορχήστρωση και την μουσική παραγωγή. 



Η μπάντα που κρατάει ζωντανή την μουσική μας παράδοση και δεν την αφήνει να συζητιέται ως μνήμη, έξι από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής που παίζουν με τέμπο και λυγμό όλοι, σαν μια ανάσα, συνεργάζονται για πρώτη φορά με την Ελευθερία. Με την καθοδήγηση του εξαίρετου μουσικού Θωμά Κωνσταντίνου - συνεργάτη της Ελευθερίας για πολλά χρόνια – πήραν το τραγούδι αυτό και του έδωσαν την δική τους πνοή.
  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης