Τα ρεβίθια σαλάτα του Monocle

Τα ρεβίθια σαλάτα του Monocle

Ρεβίθια, ελιές και λάδι, λεμόνι και φέτα μαζί με μια χούφτα αρωματικά για το τέλος φτιάνουν την τέλεια καλοκαιρινή συνταγή!

Τα ρεβίθια σαλάτα του Monocle
Δεν ξέρω αν ο πατριάρχης του μετα- νεωτερικού εκλεκτικισμού Tyler Brule (εκδότης του περιοδικού Monocle) έχει δοκιμάσει ποτέ ρεβίθια και μάλιστα, ρεβίθια στην εκδοχή της σαλάτας. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Οι συντάκτες του, όμως, φαίνεται πως εντυπωσιάσθηκαν από την απλότητα μιας τέτοιας συνταγής και την προτείνουν μαζί με φρέσκο χυμό από βιολογικό λεμονάκι, φέτα και μπόλικα αρωματικά. 

Πιο συγκεκριμένα, το Νο2 της καλοκαιρινής εβδομαδιαίας έκδοσης του Monocle (4 όλα και όλα τεύχη εντός του Αυγούστου 2017) στις στήλες της ενότητας Food & Drink προτείνει την εκδοχή της σαλάτας με τα βασικό πυρήνα τα ρεβίθια και με τη συνοδεία καλαματιανών ελιών (χωρίς κουκούτσι), χυμού λεμονιού, φέτας και μιας χούφτας αρωματικών.

Ένα καθαρόαιμο «φτωχό» ελληνικό καλοκαιρινό φαγητό με πλούσια γεύση χάρις στα συστατικά του προκαλεί όπως φαίνεται ενθουσιασμό στους πολυταξιδεμένους συντάκτες του Monocle που αναζητούν σε κάθε του βήμα το νέο chic της γαστριμαργικής κουλτούρας των καιρών μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης