Η «Ταράτσα του Φοίβου» τον Σεπτέμβριο

Η «Ταράτσα του Φοίβου» τον Σεπτέμβριο

Η «Μάντισα» Μαρίνα Σάττι, ο πληθωρικός Πάνος Μουζουράκης και ο Διονύσης Σαββόπουλος θα είναι από τους συμπαραστάτες στο βαριετέ του Φοίβου Δεληβοριά

Η «Ταράτσα του Φοίβου» τον Σεπτέμβριο
Με 4 διήμερα (κάθε Τετάρτη και Πέμπτη) ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος της επιτυχημένης πρωτοβουλίας του Φοίβου Δεληβοριά να στήσει στο ψηλότερο κτήριο στο Γκάζι την δική του προσωπική «Ταράτσα» - ένα βαριετέ από τα παλιά με σύγχρονη διάθεση και καλά ονόματα. 

Οι παραστάσεις ξαναρχίζουν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με την Μάρθα Φριντζήλα αλλά και την Μαρίνα Σάττι & Fones (6 & 7 Σεπτεμβρίου). Η «Μάντισα» των video clip που έσπασε όλα τα ρεκόρ πριν πάει στο Ηρώδειο για την παράσταση «Ερωτόκριτος» του Δημήτρη Μαραμή θα ανέβει στην «Ταράτσα του Φοίβου» για να φανερώσει για μια ακόμη φορά το μεγάλο εύρος του ταλέντου της. Στις 13-14 Σεπτεμβρίου σειρά παίρνουν οι Ιmam Baildi που έρχονται μαζί με τους Δε Variete. Ακολουθεί μια εβδομάδα μετά ο πληθωρικός στη σκηνή Πάνος Μουζουράκης παρέα με τον Ζήση Ρούμπο.

Και ο Σεπτέμβριος ολοκληρώνεται στην «Ταράτσα» με τον Διονύση Σαββόπουλο που ανεβαίνει μαζί με τον Χρήστο Λούλη στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου. Το διήμερο αυτό θα είναι κοντά τους και οι stand up κωμικοί : Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης και Γιώργος Χατζηπαύλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης