Ο «Χαρτοπόλεμος» συνεχίζεται...

Ο «Χαρτοπόλεμος» συνεχίζεται...

Μια από τις παραστάσεις που σημείωσαν επιτυχία της σεζόν 2016-2017 συνεχίζει την διαδρομή της, τον ερχόμενο μήνα (26/9)

Ο «Χαρτοπόλεμος» συνεχίζεται...
Μια επιτυχημένη παράσταση – από κάθε άποψη- επαναλαμβάνεται από το τέλος Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το έργο «Χαρτοπόλεμος» του Βαγγέλη Ρωμνιού σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη που μετά το "Ιλίσια Βολανάκης" της περυσινής σεζόν οδεύει στο μικρό Γκλόρια επί της Ιπποκράτους για να συνεχίσει την διαδρομή του αν και για 12 μόνον –προγραμματισμένες- παραστάσεις.

Σε ένα υποθηκευμένο σπίτι, ένα σύγχρονο «Βυσσινόκηπο», πέντε ήρωες, τρία αδέλφια, μία κοπέλα και ένας πωλητής, όλοι εκπρόσωποι της αντιηρωικής γενιάς των τριαντάρηδων στην Αθήνα της κρίσης, κρίνονται, συγκρούονται, αλληλοαγαπιούνται και αλληλοκατασπαράζονται.

Σε μια μόνο μέρα, παιδικά και ενήλικα τραύματα χρόνων βγαίνουν στην επιφάνεια. Η προσπάθεια για επιβίωση -οικονομική αλλά και συναισθηματική- οδηγεί στα άκρα με αναπάντεχη κατάληξη...

Κλείσιμο
Ένα κωμικοτραγικό θρίλερ που πραγματεύεται τα αδιέξοδα και τις «δολοφονικές» συγκρούσεις της αποδομημένης νεοελληνικής οικογένειας, με φόντο το εξίσου διαλυμένο νεοελληνικό κράτος.

Ένας «Χαρτοπόλεμος» που φιλοδοξεί – όπως διαβάζω σε σχετικό κείμενο της παράστασης – να «σκορπίσει στον αέρα τις στάχτες μιας ολόκληρης κοινωνίας». 

Παίζουν οι Γιωργής Τσουρής, Βάλια Παπακωνσταντίνου, Βαγγέλης Ρωμνιός, Κωνσταντίνος Ελματζίογλου, Φοίβος Ριμένας. Ένα έργο του Βαγγέλη Ρωμνιού σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης