YouGoCulture: Με χαμηλή ταχύτητα!

YouGoCulture: Με χαμηλή ταχύτητα!

Η τύχη μιας καμπάνιας χρηματοδότησης μιας διαδικτυακής - διαδραστικής πλατφόρμας εικονικών ξεναγήσεων στην Ελλάδα από το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

YouGoCulture: Με χαμηλή ταχύτητα!
Ο στόχος της καμπάνιας είναι για 65 χιλιάδες ευρώ. Ο χρόνος «τρέχει» πλέον ανάποδα … Η καμπάνια ολοκληρώνεται στις 10 Σεπτεμβρίου, έχοντας ξεκινήσει τον περασμένο Μάιο. Μέχρι τώρα, η καμπάνια δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει παραπάνω από 9 χιλιάδες ευρώ (8.794 ευρώ με δεδομένα της 15ης Αυγούστου 2017).  

Το act4Greece - η πλατφόρμα της Εθνικής Τράπεζας για το crowndfunding- στηρίζει τη δράση You Go Culture (υλοποιείται από το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης / E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών - ΕΚΠΑ), με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για την κάλυψη των εξόδων δημιουργίας περιεχομένου με πρωτότυπο οπτικοακουστικό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, πανοράματα 360° και συνοδευτικά κείμενα) για τη 2η Φάση ανάπτυξης του. Με συνολικό προϋπολογισμό 77.800 ευρώ το E-Learning του ΕΚΠΑ καλύπτει, με ίδιους πόρους, ποσό 12.800 ευρώ και διεκδικεί μέσω του act4Greece επιπλέον πόροι, ύψους 65.000 ευρώ. 

Αλλά, τι είναι και τι θέλει το You Go Culture; Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία «είναι μια εκπαιδευτική, ελεύθερης πρόσβασης ψηφιακή πλατφόρμα που επιχειρεί να γνωρίσει την Ελλάδα στον υπόλοιπο κόσμο μέσα από τον πολιτισμό της. Έχει ήδη ξεκινήσει την αποστολή της, αποτυπώνοντας την Πελοπόννησο και την Αττική, ενώ δεσμεύεται να αναδείξει το δίπτυχο πολιτιστικού αποθέματος – σύγχρονης ζωής σε όλη τη χώρα, συνεχίζοντας σε σημαντικούς προορισμούς με την ελάχιστη συνεισφορά όλων μας, μέσω του act4Greece».

Κλείσιμο
Περισσότερα: www.act4greece.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης