Βόλτα στους νέους πεζόδρομους του Κέντρου

Βόλτα στους νέους πεζόδρομους του Κέντρου

Με την απόδοση στους πεζούς 4 ακόμη οδών ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του προγράμματος πεζοδρομήσεων στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας. Καιρός λοιπόν για περισσότερες βόλτες...

Βόλτα στους νέους πεζόδρομους του Κέντρου
Με την απόδοση στους πεζούς 4 ακόμη οδών ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του προγράμματος πεζοδρομήσεων στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας. Ο Δήμος Αθηναίων από την Πέμπτη - 6 Ιουλίου 2017- παραδίδει τις οδούς Χρυσοσπηλιωτίσσης, Νικίου, Πολυκλείτου και Βλαχάβα ελεύθερες από κυκλοφορία αυτοκινήτων, μηχανών κλπ.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, επισημαίνει σχετικά πως πρόκειται για «μία πρώτη παρέμβαση του δήμου, με στόχο τη μετατροπή του Εμπορικού Τριγώνου σε τρίγωνο - πρότυπο, με κανόνες στη διαχείριση του δημόσιου χώρου, τη στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων, την τροφοδοσία των καταστημάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αφισοκόλληση και το γκράφιτι».

Κλείσιμο


Η αποκατάσταση του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας από τον δήμο Αθηναίων έχει ως αποκλειστικό δωρητή το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». 

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φάση πεζοδρομήσεων, μετά από σειρά συναντήσεων και ανταλλαγή απόψεων με τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους, ξεκίνησε την 1η Απριλίου από τις οδούς Βύσσης και Καϊρη και συνεχίστηκε στις 8 Μαΐου, με τις οδούς Αγάθωνος και Καρόρη (σκιασμένοι με πράσινο χρώμα στον χάρτη).

Οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από την Πέμπτη 6 Ιουλίου δεν θα μπορούν πλέον να στρίβουν αριστερά από την οδό Πραξιτέλους προς τις οδούς Χρυσοσπηλιωτίσσης, Βύσσης και Νικίου. 

Η κίνηση των οχημάτων από το Σύνταγμα και τη Σταδίου προς την οδό Αθηνάς, γίνεται μόνο από τις οδούς Μητροπόλεως, Καραγιώργη Σερβίας και Σοφοκλέους.
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης