Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου έρχεται ανανεωμένο

Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου έρχεται ανανεωμένο

Από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 25 Αυγούστου, αναδεικνύοντας την Άνδρο σε τουριστικό προορισμό, που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με υψηλού επιπέδου πολιτιστικά δρώμενα

Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου έρχεται ανανεωμένο
Το «3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Βούλγαρη, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, ξεκινά στις 29 Ιουλίου, στο νησί που είναι συνδυασμένο με υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικά δρώμενα. Η Άνδρος, μια καλοκαιρινή όαση πολιτισμού, θα υποδεχτεί στο υπερσύγχρονο ανοιχτό της θέατρο, προσφορά του Αλκιβιάδη Τάττου, στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, σημαντικές παραστάσεις θεάτρου, μουσικής και χορού.



Κλείσιμο
Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν του Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου, με την ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και με την εξαιρετική ποιότητα της διοργάνωσης εκ μέρους της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου», με την υποστήριξη των Ανδριωτών και μη χορηγών και την ηθική στήριξη του Δημάρχου Θεοδόση Σουσούδη, η Άνδρος αναδεικνύεται σε έναν θερινό τουριστικό προορισμό, που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά και την ποιότητα διαμονής, με τα υψηλού επιπέδου πολιτιστικά δρώμενα.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Παντελής Βούλγαρης είπε χαρακτηριστικά: «Πριν χρόνια, είχα διαβάσει μια σοφή παρατήρηση ενός φανατικού θαυμαστή του μεγάλου Μάνου Κατράκη: “Ξέρω καλά ότι ο Κατράκης έχει πάντα τρακ, κάθε φορά που βγαίνει στη σκηνή, το ίδιο τρακ το έχει και ο θεατής. Λίγο πριν σβήσουν τα φώτα της πλατείας, πιάνω τον εαυτό μου, εάν αυτό που θα δω είναι αντάξιο της προσδοκίας μου”. Σε περίπου 60 νύχτες στο ανοιχτό θέατρο της Άνδρου, θα χτυπάει η καρδιά μου, σ' αυτή την τεράστια ησυχία μέσα στο σκοτάδι, γι' αυτά που επιλέξαμε φέτος για τις νύχτες πολιτισμού. Το φως του πρώτου προβολέα στη σκηνή, τα ευαίσθητα δάχτυλα του πιανίστα στην έναρξη, τα χρωματιστά πρόσωπα των ηθοποιών λίγο πριν ακουστεί η πρώτη λέξη, με καθησυχάζουν. Είναι η ώρα να καθαρίσουν οι ψυχές μας...».

Info
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ στην ιστοσελίδα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης