Ο Κωστής Μαραβέγιας φέρνει το καλοκαίρι στην πόλη

Ο Κωστής Μαραβέγιας φέρνει το καλοκαίρι στην πόλη

Με μία μοναδική συναυλία στις 23 Ιουνίου στην Τεχνόπολη

Ο Κωστής Μαραβέγιας φέρνει το καλοκαίρι στην πόλη
Το καλοκαίρι έρχεται και μαζί μ' αυτό έρχεται και ο Κωστής Μαραβέγιας, για να μας συνεπάρει για ακόμη μία φορά σε μία συναυλία που δεν θα θέλει κανείς να χάσει. Ο δημοφιλής μουσικός έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική, και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

Οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγένεια και τη γοητεία του, αλλά και την ξεχωριστή μουσική του, θα μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούρια, σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά, κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό. Με την ικανότητά του να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτι, όπου μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τον ανεβαστικό και κεφάτο ρυθμό του, σε κάνει να ξεχνάς άγχη, υποχρεώσεις και αρνητισμούς.

Κλείσιμο


Ο κόσμος τον εκτιμά και τον ακολουθεί για πολλούς λόγους. Αφήνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, για δυο ώρες, να ταυτιστεί μαζί του, να νιώσει την χαρά του, να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, που τη διατηρεί ακέραια σε πείσμα των καιρών, να νιώσει τις μποέμ ιστορίες που του αφηγείται μέσα και ανάμεσα στα τραγούδια, σαν δικές του.

Έτσι, την Παρασκευή 23 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μία ακόμη βραδιά με βασικό μήνυμα τη μουσική, την αγάπη, τη χαρά και την ελπίδα. Όλα αυτά δηλαδή που νιώθει ο Κωστής κι ανυπομονεί να τα μοιραστεί μαζί μας.

Info
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Ημερομηνία και ώρα: Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 21:00
Τηλεφωνική προπώληση εισιτηρίων στο 210 723 4567
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης