Έρωτας και επανάσταση

Έρωτας και επανάσταση

Ο «Έρωντας» ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις στον Κινητήρα

Έρωτας και επανάσταση
Μια από τις πιο ξεχωριστές καλλιτεχνικές συνευρέσεις της φετινής σεζόν, η παράσταση «Έρωντας» παρουσιάζεται όλα τα σαββατοκύριακα του Μαΐου στον Κινητήρα. Οκτώ σημαντικοί δημιουργοί, χορογράφοι, σκηνοθέτες, χορευτές και ηθοποιοί, σε συνεργασία με την Ομάδα του Κινητήρα, δημιουργούν σύντομες σκηνικές συνθέσεις, πάνω στο δίπτυχο έρωτας και επανάσταση, σε μια ενιαία παράσταση-ύμνο στη διαφορετικότητα.

Η Βίκυ Αδάμου, ο Πάρις Ερωτοκρίτου, η Ιωάννα Καμπυλαυκά, η Άρτεμις Λαμπίρη, η Αμαλία Μπένετ, ο Johny O, η Κατερίνα Σκιαδά και η Πέρσα Σταματοπούλου, σταθεροί συνεργάτες του Καλλιτεχνικού Δικτύου του Κινητήρα, συναντούν τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες της Ομάδας του, σε μία παράσταση εμπνευσμένη από τον έρωτα και την αντίσταση.

Εκκινώντας από το λογοπαίγνιο των λέξεων έρωτας και γέροντας, εμπνέονται από την ερωτική επιθυμία, δίνουν πνοή στα σώματα των εραστών, αναρωτιούνται γιατί παραμένουν ερωτευμένοι μετά το γάμο, εφευρίσκουν συστήματα μέτρησης της ερωτικής τους επιθυμίας, δίνουν χώρο ή και όχι στην προδοσία. Και κάπου εκεί η επανάσταση γίνεται πραγματικότητα, μέσα από τον έρωτα για την ίδια τη ζωή, που δεν γνωρίζει φύλο, ούτε ηλικία: μέσα από τον Έρωντα...

Info
Κινητήρας - Καλλιτεχνικό Δίκτυο Παραστατικών Τεχνών
Κλείσιμο
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σαββατοκύριακα 6-7, 13-14, 20-21 και 27-28 Μαΐου στις 21:30 
Η είσοδος γίνεται με ελεύθερη συνεισφορά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 924 8328
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης