Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ελένη Πέτα στον Πειραιά

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ελένη Πέτα στον Πειραιά

Οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονται στο Kremlino γα τρία ξεχωριστά σαββατόβραδα

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ελένη Πέτα στον Πειραιά
Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, επιστρέφει στο Κremlino για τρεις μονάχα εμφανίσεις και στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν.

Συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, ο Δημήτρης Μπάσης βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας. Ετοιμάζει μάλιστα αυτή την περίοδο το νέο του δισκογραφικό άλμπουμ με τραγούδια από σπουδαίους συνθέτες που θα ξεχωρίσουν από την στιβαρή λαϊκή του ερμηνεία και θα αγαπηθούν πολύ.

Κλείσιμο


Συνοδοιπόρος του στο μουσικό αυτό ταξίδι θα είναι η εξαιρετική ερμηνεύτρια Ελένη Πέτα, που θα ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων δημιουργών, αλλά και επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία, και τραγούδια που αγαπήσαμε και θέλουμε να ξαναθυμηθούμε.

Από το Σάββατο 25 Μαρτίου και για δύο ακόμη Σάββατα (1 και 8 Απριλίου), ο Δημήτρης Μπάσης και η Ελένη Πέτα ενώνουν ξανά τις φωνές τους στο Kremlino πλημμυρίζοντάς το με αγαπημένα τραγούδια, σύγχρονα και κλασσικά, γεμάτα συναίσθημα, κέφι και αλήθεια. 

Info
Kremlino
Καραΐσκου 119, Πειραιάς
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 410 0010
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης