Ένα πάρτι, κανονικό μιούζικαλ

Ένα πάρτι, κανονικό μιούζικαλ

Ντύσου σαν τον ήρωα του αγαπημένου σου μιούζικαλ ή τον αγαπημένο σου υπερήρωα και διασκέδασε στa θεματικά πάρτι του Gazarte

Ένα πάρτι, κανονικό μιούζικαλ
Είσαι κολλημένος/κολλημένη με τα μιούζικαλ; “Grease”, “Mamma mia”, “West Side story”, “Cabaret”, “The Rocky Horror Show”, “La la land”... Διάλεξε τον αγαπημένο σου πρωταγωνιστή και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου πήγαινε στο Gazarte να αποδείξεις τα ταλέντα σου. Η Houseband του Gazarte, με τον George Zervos και την Eva Tsachra, επιλέγουν μουσικές από τα κορυφαία μιούζικαλ όλων των εποχών για χορό μέχρι τελικής πτώσης! Ζήσε το προσωπικό σου παραμύθι στην καρδιά της Αθήνας.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το gazarte θα γεμίσει με υπερήρωες. O Batman, o Superman, η Storm, o Wolverine με την παρέα τους παίζουν ελεύθερα με τις μαγικές τους δυνάμεις. Εμείς δεν θα το πούμε πουθενά... Στη σκηνή θα βρίσκονται οι Jaguar Bombs για ένα άκρως σουρεαλιστικό soundtrack με τον rock n’ roll τσαμπουκά των ‘60s να «μπλέκεται» με μία playlist του MTV στα early zeros και με εφηβικούς pop ύμνους.

Παρακολουθήστε το αφιέρωμα του Citylife στους Jaguar Bombs (9’00’’)

Κλείσιμο


Mετά το live και τις δύο βραδιές στα decks του gazarte θα ανεβαίνουν Dj's για να κρατήσει το πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες αποκαλύπτοντας αυτό που κρύβουμε μέσα μας παρέα με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες που δημιουργούν το ιδανικό soundtrack για το μεγαλύτερο μασκέ πάρτι της χρονιάς και όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο. Ό,τι ταλέντο και αν κρύβετε, ήρθε η ώρα να το αποκαλύψετε! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, αναδείξτε τον «ήρωα» που κρύβετε μέσα σας, και ρίξτε το στο χορό. Φέτος οι μάσκες... πέφτουν στο Gazarte!

Info
Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 346 0347
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης