Ο Στίβεν Κινγκ και ο Τζ. Τζ. Έιμπραμς ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους!

Ο Στίβεν Κινγκ και ο Τζ. Τζ. Έιμπραμς ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους!

Ο συγγραφέας ανακοίνωσε ένα νέο κοινό τηλεοπτικό πρότζεκτ με τον δραστήριο παραγωγό και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο Καστλ Ροκ

Ο Στίβεν Κινγκ και ο Τζ. Τζ. Έιμπραμς ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους!
Για κάτι περιπτώσεις σαν και αυτές, χαίρεσαι να έχεις Facebook. Και το λέω αυτό γιατί ανάμεσα στη ροή εμφανίστηκε μία ανάρτηση του Στίβεν Κινγκ που μου έφτιαξε τη διάθεση. Όχι, δεν ήταν κάποια φωτογραφία με τη Molly aka The Thing of Evil (του λιλιπούτειου και αξιολάτρευτου κατά τα άλλα σκύλου του) ούτε κάποια πρόταση για σειρά ή βιβλίο. Αυτή τη φορά ο κύριος
Κινγκ δημοσίευσε ένα teaser με το σχόλιο: «Ο
Κλείσιμο
Τζ. Τζ. Έιμπραμς και εγώ θέλουμε να σας προσκαλέσουμε σε ένα ταξίδι στο Καστλ Ροκ. Σύντομα. Φοβηθείτε».



Και κάπως έτσι ανακοινώθηκε το “Castle Rock”, το επόμενο κοινό τηλεοπτικό πρότζεκτ των Έιμπραμς και Κινγκ, οι οποίοι μετά το πολύ καλό «11.22.63» επιστρέφουν στην πλατφόρμα του Hulu για να διηγηθούν ένα μπουκέτο από τρομακτικές ιστορίες που έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει ο Κινγκ. Κάτι περίπου αντίστοιχο της νέας προσπάθειας ήταν η μίνι σειρά «Ζωντανοί εφιάλτες» (“Nightmares & Dreamscapes: From the stories of Stephen King” ο πρωτότυπος τίτλος), η οποίαπροβλήθηκε πριν από περίπου δέκα χρόνια στο αμερικανικό κανάλι TNT και είχε πρωταγωνιστές τον Γουίλιαμ Χαρτ, την Κλερ Φορλάνι και τον Γουίλιαμ Μέισι.

Κοινός παρονομαστής στις ιστορίες του “Castle Rock” θα είναι η ομώνυμη πόλη, η οποία αποτελεί το σκηνικό για πολλά από τα μυθιστορήματα και τις νουβέλες του Κινγκ, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς και σε πολλές άλλες ιστορίες του. Για παράδειγμα στο Καστλ Ροκ εκτυλίσσονται οι ιστορίες του “Cujo”, του “The Dead Zone” και του “Needful things”. Σύμφωνα με την τοπογραφία του Κινγκ, η πόλη βρίσκεται κάπου στην πολιτεία του Μέιν (έδρα του συγγραφέα) και η ονομασία της είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο ορεινό οχυρό του βιβλίου του Γουίλιαμ Γκόλντινγκ, «Ο άρχοντας των μυγών».

Αυτή τη φορά, το πρότζεκτ είναι πιο μακρόπνοο από το «11.22.63». Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η νέα σειρά θα φέρει κοντά χαρακτήρες και θέματα από τις νουβέλες που χρησιμοποιούν την τοποθεσία Καστλ Ροκ. Κάθε σεζόν θα ακολουθεί ένα διαφορετικό σύνολο χαρακτήρων και ιστοριών, ενώ θα συνδυάζει και θέματα και χαρακτήρες από τις προηγούμενες σεζόν. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι Σαμ Σο (“Manhattan”) και Ντάστι Τόμασον δουλεύουν επίσης στο πρότζεκτ, του οποίου φυσικά την παραγωγή έχει αναλάβει ο Έιμπραμς και η εταιρεία του Bad Robot.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης