Επισκέπτης από την Τουρκία

Επισκέπτης από την Τουρκία

Ο «Κύκλος» ανεβαίνει στο θέατρο Σταθμός σε σκηνοθεσία Γιάννη Αϊβάζη

Επισκέπτης από την Τουρκία
Ένας σαρανταπεντάρης μικροαστός ξαφνικά χάνει τα πάντα και έτσι αποφασίζει να βάλει τέλος στη μίζερη ζωή του. Όμως, σαν από μηχανής Θεός, ο δικηγόρος της πρώην γυναίκας του τού δίνει τη λύση που από καιρό εκείνος έψαχνε, μη ξέροντας τις προθέσεις του. Το μπέρδεμα όμως στη ζωή του θα το φέρει μία απρόσμενη επίσκεψη από την Τουρκία, που θα του αλλάξει τη ζωή συθέμελα. Αυτή η επίσκεψη θα του παρουσιάσει όχι μόνο την αλήθεια, αλλά θα τον φέρει αντιμέτωπο και με μία σειρά από απρόσμενες και ξεκαρδιστικές συναντήσεις, με απίθανους χαρακτήρες, που δύσκολα μπορεί να φανταστεί ένας καθημερινός άνθρωπος. Ο κύκλος της ζωής, άλλωστε, είναι πάντα απρόβλεπτος. Έτσι δεν είναι;

Το κείμενο της παράστασης υπογράφει ο Δημήτρης Μητρόπουλος, ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης αναλαμβάνει τη διασκευή του κειμένου και τη σκηνοθεσία του έργου. Στη σκηνή του Θεάτρου Σταθμός θα ανέβουν οι Γιώργος Κοψίδας, Δημήτρης Γιώτης, Κατερίνα Τσαβαλού, Ευγενία Παναγοπούλου, Burak Hakki, Κώστας Φραγκολιάς και Νίκος Κερασιώτης, για να αποδώσουν τους πολύπλευρους και παράξενους χαρακτήρες της παράστασης, η οποία προσδοκά να δώσει άλλο χρώμα στα τριήμερά μας.

Το έργο θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου στο θέατρο Σταθμός και θα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 και τις Κυριακές στις 20:30. Εσείς πώς τα πάτε με τις ανατροπές; Ετοιμαστείτε για μία παράσταση που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και που ζείτε την καθημερινότητα.

Info
«Ο κύκλος»
Κλείσιμο
Θέατρο Σταθμός 
Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα
Πρεμιέρα: Πέμπτη 9 Μαρτίου
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Παρασκευή - Σάββατο 21.15, Κυριακή 20.30
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης