Ινκόγκνιτο στο Γκάζι

Ινκόγκνιτο στο Γκάζι

Οι Incognito εμφανίζονται στο Gazarte για μία acid jazz βραδιά

Ινκόγκνιτο στο Γκάζι
Ένα από τα κορυφαία γκρουπ της βρετανικής acid jazz σκηνής επιστρέφει στη σκηνή του Gazarte. Ο λόγος για τους Incognito, οι οποίοι από το 1980 μέχρι και σήμερα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο βρετανικό ήχο με τους δικούς του όρους, έναν ήχο που έχει εξαπλωθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο.

Ο leader των Incognito, ο συνθέτης, παραγωγός, κιθαρίστας και τραγουδιστής Jean – Paul “Bluey” Maunick είναι ένας καλλιτέχνης υψηλής κλάσης. Οι Incognito έχουν συνυπάρξει και συνεργαστεί στην μακρόχρονη διαδρομή τους με μία σειρά από αξιοσημείωτους μουσικούς: Jocelyn Brown, Maysa Leak, Tony Momrelle, Imaani, Vanessa Haynes, Mo Brandis, Natalie Williams, Carleen Anderson, Kelli Sae (of Count Basic) and Joy Malcom. Θεωρούνται από τους πραγματικούς πρωτοπόρους της πρώιμης Jazz Funk σκηνής με Top Ten hits, παραγωγές για τους Chaka Khan, Philip Bailey και George Benson, συνεργασίες και επιτυχίες που δικαίως κατατάσουν τον Bluey Maunick ανάμεσα στους μεγάλους της παγκόσμιας soul σκηνής.

Κλείσιμο


Επί 25 χρόνια, ο Bluey και η ιστορία του με τους Incognito παραμένουν μία υπέροχη βρετανική περιπέτεια. Η διαρκής επιτυχία των Incognito είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες της βρετανικής μουσικής τα τελευταία χρόνια. Έρχονται λοιπόν, στις 22 Γενάρη, για ένα μουσικό show με απίστευτη δυναμική, βάζοντας στόχο να συνεπάρουν όλους όσους θα βρεθούν εκεί... 

Info
Gazarte, Main Stage
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ημερομηνία και ώρα: Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 21:30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 346 0347
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης