Μουσικά μακροβούτια

Μουσικά μακροβούτια

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν για τέσσερις μοναδικές βραδιές στο Half Note Jazz Club

Μουσικά μακροβούτια
Η μουσική πρόταση των Χειμερινών Κολυμβητών συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και δημιουργεί μια ζεστή, γνώριμη και χιουμοριστική ατμόσφαιρα. Η ιδιαίτερη αυτή παρέα, με τις αξιομνημόνευτες μουσικές τους αναζητήσεις, επιστρέφει για να συναντήσει το φανατικό κοινό τους, για τέσσερις ξεχωριστές νύχτες στο Half Note Jazz Club.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, εδώ και 35 χρόνια πλέον, έχουν στήσει ένα τραγουδοποιητικό, μουσικό-θεατρικό σκηνικό και τοπίο ιδιαίτερων αισθήσεων, εκφράζοντας με έναν καθαρά αβάν γκαρντ τρόπο τη λαϊκή μας ποιητική φύση.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/SyC9wvZb2Zc" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>

Ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του, μετά τις περσινές sold out εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, επιστρέφουν δριμύτεροι για την πρώτη τους ξεχωριστή «χειμερινή κολύμβηση»: από το «Πολλαπλό είδωλο» στη «Μυροβόλο» και από τους «Δακοκτόνους» στη «Μαστοράντζα», αυτοί οι λάτρεις της χειμερινής κολύμβησης βρίσκουν πάντα τον δρόμο τους εντός μας.

Για τέσσερις λοιπόν βραδιές, από την Παρασκευή 28 έως και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, που καλύπτει το ρεπερτόριο των 50 χρόνων της μουσικής τους διαδρομής, χρονικά, θεματικά και σχηματικά.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από τους οκτώ δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει, συμπληρωμένο με ανέκδοτα τραγούδια τους, μελοποιήσεις ποιημάτων, καθώς και τραγούδια από την παράδοση του ρεμπέτικου και του παλαιότερου ελαφρού τραγουδιού. Όπως μάλιστα συνηθίζουν να κάνουν, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο και την διάθεσή τους...
Κλείσιμο

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  210 9213310
Ώρα έναρξης: Παρακσευή και Σάββατο στις 22.30, Κυριακή και Δευτέρα στις 21.30
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης