Μια στιγμή... ρετρό

Μια στιγμή... ρετρό

Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης φιλοξενούνται για δύο βραδιές στη μουσική σκηνή Σφίγγα, στις 3 και 10 Νοεμβρίου

Μια στιγμή... ρετρό
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται για δύο βραδιές στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα, που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, για να παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα τόσο με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές, όσο και με τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο, που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.

Η Γιάννα Βασιλείου εμφανίστηκε στο χώρο της δισκογραφίας με τον πρώτο της δίσκο «Όλα όσα αγαπώ» από τον οποίο ξεχώρισαν δύο τραγούδια, σε μουσική και στίχους της ίδιας, τα «Λόγια αγάπης» και το «Μοιάζει απλό», ενώ μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία γνώρισε και η διασκευή της στο γνωστό «Κάθε φορά που θα 'ρθεις βρέχει». Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της single, προάγγελος του δεύτερου δίσκου της, «Μια στιγμή στο χρόνο».



Ο Αδάμ Τσαρούχης από την άλλη πλευρά μας συστήθηκε δισκογραφικά με τον δίσκο «Σαν ταινία» καθώς και με τις ραδιοφωνικές διασκευές «Μια αγάπη για το καλοκαίρι», «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα» και το τραγούδι «Ρετρό» σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη και στίχους του Σταύρου Σταύρου.
Κλείσιμο



Οι δύο νέοι αυτοί καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για δύο Πέμπτες, 3 και 10 Νοεμβρίου, αποσκοπώντας να μας αφηγηθούν μουσικές ιστορίες, να διασκεδάσουν τον κόσμο, και να κάνουν πιο ζεστές τις δύο αυτές νύχτες, στην καρδιά της φθινοπωρινής Αθήνας.

Μουσική Σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Ώρα έναρξης 21.30
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης