Μία οικογένεια σαν όλες τις άλλες

Μία οικογένεια σαν όλες τις άλλες

Η παράσταση «H παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στη Β’ σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας

Μία οικογένεια σαν όλες τις άλλες
Παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεατρικά Αναλόγια 2015 του Θεάτρου Τέχνης και γνώρισε θερμή ανταπόκριση από το κοινό. Έτσι, επιστρέφει, αυτή τη φορά στη Β’ σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας. Ο λόγος για την πολυβραβευμένη, γλυκόπικρη κωμωδία του Κλαούντιο Τολκατσίρ με τίτλο «H παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Μαριτίνας Πάσσαρη από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.

Η παράσταση αφηγείται τη συμβίωση μιας οικογένειας, τα μέλη της οποίας είναι εγκλωβισμένα σε μια επώδυνη και παράλογη συνύπαρξη, με τη βία να λειτουργεί ως μοναδικό μέσο επικοινωνίας. Με χιούμορ, κυνισμό, διεισδυτική ματιά, αλλά και ιδιαίτερη ευαισθησία, σκιαγραφούνται οι πολυδιάστατες σχέσεις ανάμεσα στα μέλη μίας φτωχής οικογένειας.

Το έργο αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της σύγχρονης θεατρικής γραφής και συμπληρώνει φέτος 13 χρόνια συνεχούς επιτυχίας στην Αργεντινή. Η «Οικογένεια Κόλεμαν» γεννήθηκε μέσα στο σπίτι του σκηνοθέτη, στο φημισμένοTimbre 4: οι ηθοποιοί αυτοσχεδίαζαν επί μήνες χρησιμοποιώντας όλα τα δωμάτια του σπιτιού, με έναν σκοπό-οδηγία που τους είχε δοθεί: να δημιουργήσουν μια οικογένεια, δηλαδή, να αποφασίσουν ποια μέλη θα την αποτελούσαν, με ποιον τρόπο θα συνδέονταν μεταξύ τους, πώς θα επικοινωνούσαν, αν θα αγαπούσαν ή θα μισούσαν ο ένας τον άλλον• να βρουν καθημερινές συγκρούσεις, στις οποίες οι χαρακτήρες αυτοί θα έπρεπε να αντιδράσουν, ανακαλύπτοντας μέχρι ποιο σημείο εμπλέκονταν ή όχι στις ζωές των άλλων.
Κλείσιμο

Info
H παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν
Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας, Β’Σκηνή
Κεφαλληνίας 16-18 Κυψέλη
Παραστάσεις: Από Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως Τρίτη 10 Ιανουαρίου, Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (κανονικό), 8 ευρώ (φοιτητικό, ΑΜΕΑ), 5 ευρώ (ανέργων, ατέλειες)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης