Στη γραμμή τερματισμού της... Τεχνόπολης

Στη γραμμή τερματισμού της... Τεχνόπολης

Το επιτυχημένο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ο Τερματισμός» θα προβληθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη, με ελεύθερη είσοδο

Στη γραμμή τερματισμού της... Τεχνόπολης
Το επιτυχημένο ντοκιμαντέρ που φέρει τον τίτλο «Ο Τερματισμός», σε σκηνοθεσία της Ελιάνας Αμπραβανέλ, το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, θα προβληθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε μία συνεργασία με το MDA Ελλάς (σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυικές παθήσεις), τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 19.30, αποσκοπώντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο απέναντι στα παιδιά και τους νέους με ιδιαίτερες ικανότητες.



Κλείσιμο
«Ο Τερματισμός» είναι στην ουσία ένας οδηγός για σούπερ ήρωες της διπλανής πόρτας, ο οποίος παρακολουθεί τις ζωές τριών «αειθαλών εφήβων» που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει με κάθε χιλιόμετρο... Ο Ιδομενέας είναι ένας εύρωστος Κρητικός που τρέχει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο ξυπόλητος, φορώντας αρχαιοελληνική πανοπλία. Από την άλλη, ο Αντώνης είναι ένας βοσκός του παλιού καιρού, που ανακάλυψε το ταλέντο του στο τρέξιμο, όταν προσπέρασε κατά λάθος ένα λύκο που του είχε κλέψει ένα πρόβατο. Τέλος, ο Στέλιος είναι ο γηραιότερος  μαραθωνοδρόμος στην Ελλάδα, που μοιάζει να τρέχει πρόσω ολοταχώς προς την αθανασία. Κάθε φορά που περνούν τη γραμμή του τερματισμού, και οι τρεις τους έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στον καθημερινό ήρωα που κρύβουν μέσα τους.

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει η παρουσίαση της ομάδας Finishline, που θα συνοδεύσει τα δύο Μέλη του MDA Ελλάς, την παραολυμπιακή αθλήτρια κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και τον Ανδρέα Χότζα, στην κλασική Μαραθώνια διαδρομή των 42χλμ με ειδικά τροποποιημένα αμαξίδια.

Info
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 347 5518, 210 345 3548
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης