Έρχονται τα εισιτήρια των τριών ευρώ για το Τέχνης!

Έρχονται τα εισιτήρια των τριών ευρώ για το Τέχνης!

Η προσφορά του Θεάτρου Τέχνης συνεχίζεται και φέτος, με την ημερομηνία πώλησης να μεταφέρεται για τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου λόγω... βράβευσης

Έρχονται τα εισιτήρια των τριών ευρώ για το Τέχνης!
Μία πρωτοβουλία που ενθουσίασε πέρυσι τους θεατρόφιλους επιστρέφει και πάλι! Το θέατρο Τέχνης διαθέτει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων για τις περισσότερες παραστάσεις που θα φιλοξενήσει φέτος στις δύο σκηνές του έναντι μόλις τριών ευρώ. Αρχικά τα εισιτήρια θα πωλούνταν χθες, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η πώληση αναβλήθηκε καθώς η «Φωνή της Ελλάδας» πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης των σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν για τη συνεισφορά τους στη δημιουργία της εκπομπής με τίτλο «Τα Παραμύθια της Φωνής της Ελλάδας».

Ως νέα ημερομηνία διάθεσης ορίστηκε η 3η Οκτωβρίου (την προσεχή Δευτέρα), στις 16.00. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα δοθούν εισιτήρια για 16 παραγωγές της σεζόν, δηλαδή όλες όσες έχουν ανακοινωθεί, εκτός από τα «Αναλόγια 2016», τα οποία ξεκινούν αύριο, Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου και ούτως ή άλλως έχουν χαμηλό εισιτήριο (5 ευρώ), και την επανάληψη «Σιχτίρ ευρώ μπουντρούμ δραχμή» που παρουσιάζεται για έξι μόνο παραστάσεις.

Συγκεκριμένα θα δοθούν:
Έως και 150 εισιτήρια για τις παραστάσεις  «Η ζωή είναι ωραία: οδηγός ευδαιμονίας από τον Τσέχωφ», «Ο Σέρλοκ Χολμς και το γαλάζιο ρουμπίνι», «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα» και «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία».
Κλείσιμο
Έως και 100 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Διάφορες επιλογές Πέτρος», «Relax My Notis», «Φαίδρα», «Η σονάτα του Κρόϊτσερ», «Ο Φόβος τρώει τα σωθικά», «2017» και «Ιβάνωφ».
Έως και 50 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Αδαμαντία», «Μια πέτρα λάθος» και «Ακυβέρνητες πολιτείες:  Η Λέσχη».
Έως και 20 εισιτήρια για τις παραστάσεις : «Θουκιδίδης δραματικός, το θέατρο του πολέμου» και «Ερωτόκριτος».

Η προσφορά ισχύει και στα δυο ταμεία του Θεάτρου (Πεσμαζόγλου 5 & Φρυνίχου 14). Η ώρα έναρξης της προσφοράς είναι αυστηρά στις 16.00 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας χωρίς τη χρήση γραπτής ή άλλης λίστας. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρις εξαντλήσεως του συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων που θα προσφερθούν ανά παραγωγή. Επίσης, να έχετε υπόψη ότι υπάρχει όριο στον αριθμό εισιτηρίων που μπορείτε να αγοράσετε. Κάθε θεατής που φτάνει στο ταμείο δικαιούται να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για κάθε παράσταση, για όσες παραστάσεις της περιόδου επιθυμεί - ακόμη και για όλες, εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που ορίστηκαν ως όριο της προσφοράς για κάθε παράσταση του ρεπερτορίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης