Η ζωή του Βασίλη

Η ζωή του Βασίλη

Ο Βασίλης Παλαιολόγος μιλά για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη, αλλά και για τα καινούργια του σχέδια

Η ζωή του Βασίλη
Στον ρόλο του Άγη θα βλέπουμε καθημερινά το μεσημέρι στο Star τον ηθοποιό Βασίλη Παλαιολόγο στη νέα δραματική σειρά «Ζωή μου» η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 15.30. Ύστερα από τη συμμετοχή σε επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και σε θεατρικά έργα, ο Βασίλης επιστρέφει μέσα από τη νέα δραματική σειρά που θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στη σειρά, ο Άγης Δρούσης (Βασίλης Παλαιολόγος) είναι γόνος μιας πλούσιας οικογένειας, του Ηλία (Ευτύχιος Πουλλαΐδης) και της Νίνας Δρούση (Έλενα Παπαδοπούλου), που ελέγχει το νησί. Η Δήμητρα Χαρίτου (Κατερίνα Γερονικολού) είναι ερωτευμένη με τον Άγη και γίνεται μέλος της οικογένειας. Τη Δήμητρα, τη Στέλλα Κοντού (Κρίστη Παπαδοπούλου) και τη Μαρία Πολέμη (Παναγιώτα Βιτεντζάκη) ενώνει μια αχώριστη φιλία από παιδιά που ξεκίνησε από το ορφανοτροφείο και που συνεχίστηκε παρά τις διαφορετικές διαδρομές που ακολούθησε η ζωή της καθεμίας.

Κλείσιμο


Μυστικά, ίντριγκες, προδοσία, φιλοδοξίες  αλλά και έρωτας, αφοσίωση, φιλίες που αντέχουν στο φίλτρο του χρόνου, ανιδιοτελής αγάπη, που οδηγεί ξαφνικά τη ζωή μας σε πρωτόγνωρα μονοπάτια συναντιούνται και περιπλέκονται μέσα στο νέο σίριαλ του Star. Όλοι οι ήρωες βρίσκονται μπλεγμένοι σε καταστάσεις που επαναπροσδιορίζονται, μια που η στρωμένη ζωή τους τινάζεται στον αέρα από τη βίαιη έκρηξη που προκαλεί μια διπλή δολοφονία. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει κι ό,τι κατάφεραν να θάψουν τόσα χρόνια, έρχεται στην επιφάνεια να τους καταστρέψει ή να τους αναγεννήσει. Η ζωή τελικά είναι ανατρεπτική και παίρνει διάφορες μορφές. Μορφές, που ίσως κανένας τους δεν φανταζόταν.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο. Το σενάριο της σειράς βασίζεται στο νέο, ομώνυμο βιβλίο της Καρμέλας Κατσαμένη, που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία τον Οκτώβριο. Το σενάριο της σειράς υπογράφουν η συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου και η Έλενα Χριστοφόρου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος και ο Αλέξανδρος Πανταζούδης.



Ο Βασίλης Παλαιολόγος ξανά στην τηλεόραση. Για πες μας πώς έγινε αυτό.
Δεν λένε ότι έρχεται η στιγμή που ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος; Αυτό συνέβη και με μένα. Ήρθε η κατάλληλη πρόταση από τον κατάλληλο σκηνοθέτη την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο ρόλο. Τα υπόλοιπα στην οθόνη… Ένα είναι σίγουρο: περιμένω και εγώ με ανυπομονησία!

Φέτος θα είσαι στο θέατρο Αλκμήνη και στη θεατρική παράσταση «Οι 12 ένορκοι». Προσωπικά τι προτιμάς; Θέατρο ή τηλεόραση και γιατί;
Είναι η τρίτη χρονιά που θα συμμετέχω σε αυτή την παράσταση, η οποία σε προσωπικό επίπεδο μου έχει χαρίσει δυνατές στιγμές. Εξίσου δυνατές στιγμές, όμως, μπορείς να βιώσεις και με την τηλεόραση. Όμως όταν ένας ηθοποιός καλείται να απαντήσει σε μια τέτοια ερώτηση, δεν πιστεύω πως μπαίνουν διλήμματα. Το θέατρο είναι ζωντανός οργανισμός. Δεν αναπαράγεται, έχει μοναδικότητα και ροή μονόδρομη. Τίποτα δεν παραμένει ίδιο για την επόμενη φορά, εκτός ίσως από την αγάπη του ηθοποιού για «υποκρισία».

Δεν μπορώ να αποφύγω την ερώτηση για το νέο τηλεοπτικό πεδίο που έχει διαμορφωθεί σήμερα μετά την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας. Θα ήθελα την άποψη σου.
Παιχνίδια πολιτικά... Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή. Προς το παρόν, δεν παρατηρώ κάτι διαφορετικό από όσα γνώριζα.



Κάνεις λάθη; Ποια είναι αυτά; Και πώς τα διορθώνεις;
Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μην κάνει λάθη. Τα λάθη μας είμαστε εμείς. Μέσα από αυτά μπορούμε να μας μάθουμε καλύτερα, να βελτιωθούμε ή να παραμείνουμε αδύναμοι και επιρρεπείς σε αυτά.

Ποια είναι η πιο ενοχλητική ερώτηση που σου έχουν κάνει;
Όλες οι ερωτήσεις που θίγουν τη νοημοσύνη μου είναι ενοχλητικές.

Πόσο ακριβή είναι η συμμετοχή σου και πόσο πολύ σου αξίζει;
Αυτό που μας αξίζει το αποφασίζει το κοινό που υποστηρίζει κάθε μας προσπάθεια!

Και για το τέλος θέλω να μου πεις μια επιθυμία σου.
Επιθυμώ να με έχει ο Θεός καλά, για να έχω τα υπόλοιπα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης