Η επιστροφή του Μικρού Πρίγκιπα

Η επιστροφή του Μικρού Πρίγκιπα

Από την 1η Οκτωβρίου, στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου

Η επιστροφή του Μικρού Πρίγκιπα
Ο «Μικρός Πρίγκιπας» ενδεχομένως να αποτελεί το πιο αγαπημένο λογοτεχνικό βιβλίο όλων των εποχών, με τα λόγια του να φαντάζουν ακόμη και σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ. Αυτή λοιπόν η αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους ιστορία, θα δοθεί με έναν ιδιαίτερο και ευαίσθητο τρόπο σε μια καινούρια παράσταση, η οποία θα συνδυάζει τη μουσική και τον χορό, θέλοντας να δημιουργήσει έναν δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στους μεγαλύτερους και τους μικρότερους θαυμαστές της. Η πρεμιέρα θα γίνει την 1η Οκτωβρίου, ενώ παραστάσεις θα δίνονται κάθε Σάββατο στις 15.00 και κάθε Κυριακή στις 11.30 και στις 15.00, έως τις 9 Απριλίου.

Μέσα από τους χαρακτήρες του έργου, τόσο οι γονείς, όσο και τα παιδιά, θα πάρουν σημαντικά μαθήματα αγάπης, θα ρίξουν μια ματιά στα μυστήρια της ζωής και θα δουν τον κόσμο γύρω τους μέσα από τη σοφή ματιά του μικρού πρίγκιπα, ο οποίος θα θέσει όμορφες ερωτήσεις για σκέψη και προσωπική ενδοσκόπηση. Στην ουσία, μέσα από την παράσταση, θα προβληθεί η πραγματική ουσία της ζωής, η οποία είναι δύσκολο να εντοπιστεί, επειδή είναι αόρατη, και απαιτεί την ενεργή συμμετοχή όλων, με ανοιχτό πνεύμα, προκειμένου να ανακαλυφθεί μέσα στο σκοτάδι του μυαλού μας.



Η παράσταση συγκροτείται συνολικά από 13 ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Ορέστη Καρύδα και την Άντεια Ολυμπίου, ενώ στο πιάνο θα βρίσκεται ο Αλέκος Μπαζάνης. Ο Μικρός Πρίγκιπας είναι επί της ουσίας ένα μιούζικαλ «υπερπαραγωγή», που εκτυλίσσεται σε ένα παραμυθένιο και μαγευτικό πλανητικό σύμπαν, γεμάτο εκπλήξεις, συγκίνηση, γέλιο και όμορφα τραγούδια.
Κλείσιμο

Info
Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου
Προφήτου Δανιήλ 3 - 5, Κεραμεικός
Τηλέφωνο ταμείου: 211 013002
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης