Με τη ματιά του Μπόμπι Ροθ

Με τη ματιά του Μπόμπι Ροθ

Ο διάσημος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός έρχεται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Με τη ματιά του Μπόμπι Ροθ
Λίγο πριν την εκπνοή του φετινού Σεπτέμβρη, και συγκεκριμένα στις 29 και 30 του μήνα, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση παρουσιάζει τον βραβευμένο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό Μπόμπι Ροθ, που είναι κυρίως γνωστός από τηλεοπτικές σειρές όπως τα “Prison Break”, “The Insiders”, “Lost”, “Grey's Anatomy”, “The Mentalist”, “Criminal Minds”, “Hawaii Five-0” κά., καθώς και από τις ταινίες “Heartbreakers”, “Circle of Power”, “The Boss' Son” και “Independence Day”.

Εκτός όμως από τα 80 και πλέον τηλεοπτικά επεισόδια, τις 25 τηλεταινίες και τις 13 κινηματογραφικές ταινίες, ο Μπόμπι Ροθ είναι επίσης ένας καταξιωμένος δάσκαλος που έχει δημιουργήσει ένα πρωτότυπο και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό, με τη μορφή σειράς ντοκιμαντέρ για σκηνοθέτες, σεναριογράφους και άλλους επαγγελματίες του κινηματογράφου, με τον τίτλο “A Director Prepares”. Πρόκειται στην ουσία για 10 εικοσάλεπτα θεματικά επεισόδια που, εκτός από τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα, συνιστούν και μια πολύ ενδιαφέρουσα ψυχαγωγική σειρά για κάθε σινεφίλ, ο οποίος μπορεί να δει από την «κλειδαρότρυπα» τα γυρίσματα και τους ηθοποιούς από τις αγαπημένες του σειρές και να μυηθεί στα μυστικά του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και, γενικότερα, στα παρασκήνια της οπτικοακουστικής βιομηχανίας.

Κλείσιμο


Στις 29 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν τρεις μεγάλου μήκους ταινίες του και στις 30 Σεπτεμβρίου, 10 εικοσάλεπτα θεματικά επεισόδια με τη μορφή ντοκιμαντέρ, όπου η κάμερα εισβάλλει στις πρόβες και τα γυρίσματα των πιο διάσημων αμερικανικών τηλεοπτικών σειρών. Έτσι, την πρώτη μέρα στις 16.00, θα προβληθούν πτυχές του ανεξάρτητου κινηματογράφου και θα ακολουθήσει συζήτηση, ενώ τη δεύτερη μέρα στις 17.00, θα προβληθούν επεισόδια διάσημων σειρών, μέσα σε ένα αληθινό workshop ειδικών της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ για τις ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στον αριθμό 210 900 5800.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης