Ένας σύγχρονος Φάουστ για την Ελένη Ράντου

Ένας σύγχρονος Φάουστ για την Ελένη Ράντου

Την ερχόμενη χειμερινή σεζόν η Ελένη Ράντου επιστρέφει στο θέατρο Διάνα με το ψυχολογικό θρίλερ «Για μια ανάσα», που κέρδισε κοινό και κριτικούς στο Royal Court του Λονδίνου

Ένας σύγχρονος Φάουστ για την Ελένη Ράντου
Μετά από δύο χειμώνες, κατά τους οποίους συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο υποδυόμενη τη «Φιλουμένα Μαρτουράνο», η Ελένη Ράντου επιστρέφει από τα τέλη Οκτωβρίου στο θεατρικό της σπίτι, το θέατρο Διάνα, με ένα σύγχρονο έργο της Ζίνι Χάρις που έκανε αίσθηση όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στο Λονδίνο το 2015.

«Τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για μία ανάσα;». Ο άνθρωπος ανυπεράσπιστος μπροστά στον σύγχρονο κόσμο. Δύο γυναίκες ταξιδεύουν σε μια Ευρώπη που καταρρέει. Αναζητούν τη δική τους Ιθάκη. Τι θα πρέπει να χάσουν για να κερδίσουν τη ζωή τους; Μία σύγχρονη οδύσσεια επιβίωσης.

«Η κεντρική ηρωίδα, η Άννα, είναι ένας σύγχρονος Φάουστ ή ένας σύγχρονος Οδυσσέας, που παλεύει με θεούς και δαίμονες σε ένα υπαρξιακό ταξίδι επιβίωσης», αναφέρεται στο πρώτο δελτίο τύπου της παράστασης, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής. Δίπλα στη Ράντου θα δούμε τους ικανότατους Ελένη Ουζουνίδου, Αντώνη Καρυστινό, Ηλία Μελέτη και Κρις Ραντάνοφ.

«Διαλέξαμε αυτό το έργο γιατί είναι ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι σε όλους τους φόβους μας, αλλά κι ένα ταξίδι πέρα από την απομόνωση και την εσωστρέφεια  που μας επιβάλλουν οι καιροί. Νοιώσαμε ότι ακουμπάμε σε σκέψεις που κάνουν αυτήn τη στιγμή και άλλες φωνές κι ενώνονται με τις δικές μας», εξηγεί η Ελένη Ράντου κι εμείς αναμένουμε με ενδιαφέρον την παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα του φθινοπώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης