Το… ρεύμα της ψυχής

Το… ρεύμα της ψυχής

Μια μουσική συνάντηση του Διονύση Σαββόπουλου με την Ελένη Βιτάλη για να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας

Το… ρεύμα της ψυχής
Ένα ιδιαίτερα… ηλεκτρισμένο καλλιτεχνικό ραντεβού δίνουν την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο ο Διονύσσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη. Ήταν τον Δεκέμβριο του 2015 όταν οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν στη σκηνή του Κυττάρου για την παράσταση «Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα». 

Η έμπνευση γι’ αυτό το «θέατρο τραγουδιών» ήταν του Σαββόπουλου και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε ενθουσίασε το κοινό που τότε είχε την τύχη να το απολαύσει. Ακολούθησε ένα ταξίδι σε όλες τις γωνιές της χώρας, σε θέατρα και αμφιθέατρα, κήπους, κάστρα, πλατείες, αυλές σχολείων και εκκλησιών όπου έλαμψε η ενέργεια των δύο καλλιτεχνών και της μουσικής τους. 

Η συνεργασία του Σαββόπουλου και της Βιτάλη ήταν τόσο επιτυχής ώστε τώρα οι δύο τους αποφάσισαν να την αναβιώσουν στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για το αθηναϊκό κοινό. Μαζί τους θα βρίσκονται οι μουσικοί Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες- μπουζούκι), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς) Στάθης Άννινος (πλήκτρα), Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα) και Νατάσα Παυλάτου (κρουστά). Είναι σίγουρο πως με το πολυδιάστατο ταλέντο τους θα χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία σε όσους τυχερούς βρεθούμε εκεί.

Info
Διονύσης Σαββόπουλος - Ελένη Βιτάλη
Κλείσιμο
«Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα»
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων:
Μειωμένα/Περιορισμένης ορατότητας: 10ευρώ
Άνω Διάζωμα/Ειδική ζώνη: 15ευρώ
Γ Ζώνη: 35ευρώ
Β Ζώνη: 45ευρώ
Α Ζώνη: 65ευρώ
Διακεκριμένη: 90ευρώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης