Η Μόνικα έρχεται στον… Κήπο

Η Μόνικα έρχεται στον… Κήπο

Η αγαπημένη τραγουδοποιός θα εμφανιστεί για μία βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής έχοντας στις αποσκευές της το νέο ακυκλοφόρητο κομμάτι της.

Η Μόνικα έρχεται στον… Κήπο
Όσοι δώσαμε το παρών στην περσινή της συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής απολαύσαμε μια ξεχωριστή βραδιά «με τη ζωντάνια και τον έρωτα μιας κιθαροβραδιάς σε παραλία με φωτιά», όπως χαρακτηριστικά είχε η ίδια πει. Ο λόγος φυσικά γίνεται για τη Μόνικα που την επόμενη Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, επιστρέφει στην Αθήνα και εμείς δεν γίνεται να λείπουμε από το καθιερωμένο ραντεβού μαζί της.

Δίπλα της στη σκηνή θα βρίσκονται τέσσερις ανερχόμενοι μουσικοί της νεοϋρκέζικης σκηνής, που τη συνόδευσαν τους προηγούμενους δώδεκα μήνες στις συναυλίες της και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για την προώθηση του “Secret In The Dark”. Ανάμεσα στους σταθμούς τους βρέθηκαν η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Παρίσι και οι Bρυξέλλες, ενώ μέρος του σόου καταγράφηκε στην περίφημη σειρά Tiny Desk του διεθνές ραδιοφωνικού σταθμού NPR στην Washington.

Κλείσιμο


Οι μουσικοί που θα πλαισιώσουν τη Μόνικα είναι οι J.B. Flatt (μπάσο), Frank Locrasto (πλήκτρα), Jesse Barnez (κιθάρα) και Charles Ferguson (τύμπανα). Όσον αφορά τον τίτλο της παράστασης, ακούει στο όνομα "Hey Hallelujah" - Μonika introducing... Planet Tiki και αντλεί την έμπνευσή του από ένα καινούριο και ακυκλοφόρητο κομμάτι της Μόνικα, η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει στην προσεχή συναυλία.

Ετοίμασε λοιπόν ψάθες, καρεκλίτσες, μπίρες, παγωτά και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου και κατευθύνσου προς τον πιο διάσημο κήπο της πρωτεύουσας. Έχε μόνο κατά νου πως η συναυλία είναι αποκλειστικά για συνδρομητές Cosmote, οι οποίοι μπορούν να την απολαύσουν με δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Οπότε είτε βάλε ένα από τα πακέτα της εταιρείας είτε βρες έναν φίλο σου που είναι ήδη συνδρομητής και απολαύστε τη βραδιά παρέα.

Info
Κήπος του Μεγάρου
2 Σεπτεμβρίου, 20:30
Τιμή προπώλησης: 12 ευρώ
Τιμή κατά την είσοδο: 14 ευρώ
Εισιτήρια: Στα εκδοτήρια του Μεγάρου, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τηλεφωνικά στο 2107282333
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης