Ο… κήπος της ψυχής του Φοίβου

Ο… κήπος της ψυχής του Φοίβου

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στον Κήπο της Εδέμ

Ο… κήπος της ψυχής του Φοίβου
Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στο τέλος του Ιουλίου, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να προετοιμαζόμαστε από τώρα για τις συναυλίες που θα παρακολουθήσουμε όταν με το καλό επιστρέψουμε από τις διακοπές μας. Μία από τις προτεραιότητες λοιπόν δεν μπορεί να είναι άλλη από την παράσταση που θα δώσει το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, ο αγαπημένος Φοίβος Δεληβοριάς, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής. 



Κλείσιμο
Με τίτλο «Επιστροφή στην Εδέμ», ο καλλιτέχνης μαζί με τους συνεργάτες του θα επιστρέψουν για μια βραδιά στον δικό τους Κήπο της Εδέμ. Στόχος τους θα είναι να προσπαθήσουν -ως άλλοι πρωτόπλαστοι- να γοητεύσουν τον όφι μετά μουσικής, ώστε να απολαύσουν παρέα με τους φίλους τους τον απαγορευμένο καρπό, χωρίς να χάσουν την αθωότητά τους. Θα το καταφέρουν άραγε;

Τραγούδια, ιστορίες και απροσδόκητες συναντήσεις θα συνθέσουν τη βραδιά για να ξαναπιαστεί το νήμα απ’την αρχή. Δίπλα στον Φοίβο Δεληβοριά θα βρίσκονται οι Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Γιοέλ Σότο (μπάσο), Κώστας Παντέλης (κιθάρες) και Ειρήνη Αραμπατζή. Όλοι μαζί θα επιχειρήσουν μια μουσική διαδρομή μέσα στο Κήπο της Εδέμ, τον κήπο που όλοι κρύβουμε στη καρδιά και την ψυχή μας, αναζητώντας τις αλήθειες μας. Να είσαι εκεί!



Info
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:30
Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 14 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται στα Εκδοτήρια του Μεγάρου και στα καταστήματα Γερμανός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης