H Streisand επιστρέφει με ντουέτα

H Streisand επιστρέφει με ντουέτα

Δέκα επιτυχίες από κλασικά μιούζικαλ του Broadway, δέκα σταρ της μεγάλης οθόνης, δέκα ντουέτα με τη Barbra Streisand. Ένα νέο άλμπουμ που έρχεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

H Streisand επιστρέφει με ντουέτα
Μετράει πάνω από 55 χρόνια στη showbiz. Έχει κερδίσει δύο Όσκαρ, οκτώ Γκράμι, πέντε Έμμυ, ένα Τόνι… Έχει πουλήσει 140 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Τα λόγια είναι περιττά για την Barbra Streisand. Η φωνή της υπήρξε μία από τις σπουδαιότερες του 20ου αιώνα, όσον αφορά το μιούζικαλ και την ποπ. Η κινηματογραφική της παρουσία σε ταινίες όπως το «Ένα αστείο κορίτσι» -το πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη το 1968, που της χάρισε και το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου-, τα «Καλύτερα μας χρόνια», το «Ένα αστέρι γεννιέται», το “Yentl”, αλλά και το «Ο πρίγκιπας της παλίρροιας» χάραξε στις καρδιές των σινεφίλ. 

Η μεγάλη της αγάπη ήταν και παραμένει το μιούζικαλ. Σε αυτό διέπρεψε στο Broadway, σε αυτό σαγήνευσε στη μεγάλη οθόνη, από τραγούδια του είδους πλούτισε και το μεγαλύτερο μέρος της δισκογραφίας της. Με μεγάλες επιτυχίες από διάσημα μιούζικαλ λοιπόν επιστρέφει και δισκογραφικά, μέσα από ένα καινούριο άλμπουμ με τίτλο “ENCORE: Movie Partners Sing Broadway” που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο από τη Feelgood Records.

Δέκα διάσημοι ηθοποιοί της μεγάλης οθόνης με εξαιρετικές φωνές συναντούν στο στούντιο τη Streisand και μαζί ερμηνεύουν δέκα εμβληματικά τραγούδια από κλασικά μιούζικαλ του Broadway. Δέκα ντουέτα, που φιλοδοξούν να μας κάνουν να αγαπήσουμε ξανά αυτά τα μεγάλα hits. Οι Alec Baldwin, Antonio Banderas, Jamie Foxx, Anne Hathaway, Hugh Jackman, Seth MacFarlane, Melissa McCarthy, Chris Pine, Daisy Ridley και Patrick Wilson δέχτηκαν με χαρά την πρόταση της Streisand και ένωσαν τις φωνές τους μαζί της σε ένα άλμπουμ που περιμένουμε ανυπόμονα.

Κλείσιμο
Η track list έχει ως εξής:

1.      At The Ballet  -  Anne Hathaway and Daisy Ridley -  A Chorus Line
2.      Loving You -  Patrick Wilson - Passion
3.      Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me)?  - With Anthony Newley - The Roar of the Greasepaint - The Smell of the Crowd
4.      The Best Thing That Ever Has Happened - Alec Baldwin - Road Show  
5.      Any Moment Now - Hugh Jackman - Smile  
6.      Anything You Can Do - Melissa McCarthy - Annie Get Your Gun
7.      Pure Imagination - Seth MacFarlane – Willy Wonka And The Chocolate Factory
8.      Take Me To The World - Antonio Banderas - Evening Primrose
9.      I'll Be Seeing You/ I've Grown Accustomed To Your Face - Chris Pine - Right This Way/My Fair Lady
10.  Climb Ev'ry Mountain - Jamie Foxx - The Sound of Music

Και για να μπαίνετε στο κλίμα, πάρτε μια μικρή γεύση από τη συνάντηση της Barbra Steisand με τις Anne Hathaway και Daisy Ridley στο “At the Ballet” από το υπέροχο “A Chorus Line”:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης