Άλκηστις και Στέφανος… Μαζί

Άλκηστις και Στέφανος… Μαζί

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Ηρώδειο για την επέτειο του «Μαζί για το Παιδί»

Άλκηστις και Στέφανος… Μαζί
Συμπληρώνοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας του, το «Μαζί για το παιδί» μας καλεί να γιορτάσουμε τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Στέφανο Κορκολή. Η βραδιά, που θα είναι φτιαγμένη με μελωδίες, τραγούδια και αγάπη, θα περιλαμβάνει ένα μοναδικό ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή. Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται «Με τα φτερά της ποίησης» που θα πετάξουν σε ποίηση των Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργου Σεφέρη, Κωνσταντίνου Καβάφη, Νίκου Γκάτσου, Νίκου Καββαδία και πολλών ακόμα.



Κλείσιμο
Όλα τα έσοδα από την εορταστική εκδήλωση που θα πλημμυρίσει το αρχαίο θέατρο με μουσική, θα διατεθούν για τους σκοπούς του «Μαζί για το παιδί». Μόνο και μόνο γι’ αυτό θα είναι κάτι παραπάνω από μια συναυλία - θα είναι μια γιορτή που οι καλεσμένοι της θα αγκαλιάσουν περισσότερα από 30.000 παιδιά. Κράτησε λοιπόν από τώρα την ημερομηνία στο ημερολόγιό σου και ετοιμάσου να αγοράσεις τα εισιτήρια σου που θα βγουν στην κυκλοφορία στις αρχές Αυγούστου.



Όσον αφορά το «Μαζί για το Παιδί», ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους, παρέχοντας ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης