Καλοκαιρινές μελωδίες στην καρδιά της πρωτεύουσας

Καλοκαιρινές μελωδίες στην καρδιά της πρωτεύουσας

Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε ένα ανατρεπτικό σόου στη Φωκίωνος Νέγρη.

Καλοκαιρινές μελωδίες στην καρδιά της πρωτεύουσας
Μήπως τυχαίνει να βρίσκεσαι στην πόλη κι όχι σε κάποιο νησί για διακοπές; Μήπως ακόμη βλέπεις φίλους και συγγενείς να ανεβάζουν φωτογραφίες από παραλίες στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και εσύ «βράζεις» στην Αθήνα; Αν ναι, τότε σου έχουμε μία πρόταση για έξοδο...

Την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, όσοι βρισκόμαστε στην Αθήνα, μας περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη. Ο Φοίβος Δεληβοριάς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στις γειτονιές της Αθήνας, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, θα μας υποδεχτεί με ένα παράτολμο μουσικό πρόγραμμα, που δεν περιέχει ούτε μία διασκευή γνωστού τραγουδιού σε σουίνγκ.

Ο γνωστός μουσικός θα μας ταξιδέψει για ακόμη μία φορά με τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του, και θα μας κρατήσει συντροφιά σε μια αξέχαστη βραδιά κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό, στον φωτισμένο πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ένα «πλήρωμα» μουσικών, για να πλαισιώσουν τους σαγηνευτικούς και μελωδικούς πειραματισμούς του.

Κλείσιμο
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φέρει άρωμα θάλασσας στην καρδιά της πρωτεύουσας και να μας θυμίσει τη μοναδικότητα του ελληνικού καλοκαιριού. Η είσοδος στη διασκέδαση θα είναι ελεύθερη, και το μόνο που πρέπει να φέρει ο καθένας μαζί του, είναι ένα πλατύ χαμόγελο και φυσικά καλή διάθεση, για να γιορτάσουμε όλοι τη ζωή και τις ομορφιές της, σε ένα μουσικό πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα.

Μη το σκέφτεστε επομένως πολύ. Βάλτε τα καλά σας και βγείτε από το σπίτι. Από γωνιά σε γωνιά της πρωτεύουσας, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, πραγματοποιούνται μουσικά και κάθε λογής δρώμενα, έχοντας έναν μοναδικό στόχο: να μας κάνουν να περάσουμε όμορφα. Ας τα ακολουθήσουμε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης