Ένα βίντεο και ένα live

Ένα βίντεο και ένα live

Ο Κωστής Μαραβέγιας κυκλοφόρησε το νέο του βιντεοκλίπ και ετοιμάζεται για το επόμενό του live στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Ένα βίντεο και ένα live

Ο Κωστής Μαραβέγιας κυκλοφόρησε το νέο του βιντεοκλίπ και ετοιμάζεται για το επόμενό του live στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Κλείσιμο

Αν ακόμα δεν έχεις σκεφτεί τι θα ακούς στο… κατάστρωμα του πλοίου αυτό το καλοκαίρι, ο Κωστής Μαραβέγιας δουλεύει για σένα. Ελάχιστες μέρες πριν μπει ο Ιούνιος, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο cd του «Κατάστρωμα». Ο λόγος για το «Φάρος», με τον Κωστή να έχει σκεφτεί και να έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος το βιντεοκλιπ.

Για να κάνει την ιδέα του πραγματικότητα, προσκάλεσε στο κινηματογραφικό πλατό το πιο ευφάνταστο cast συμμετεχόντων, κατοικίδιων αλλά και ελευθέρας βοσκής ζώων. Το παρών δίνουν επίσης άνθρωποι ετερόκλητοι αλλά και ταιριαστοί, από έναν πλούσιο διαηλικιακό και πολυσυλλεκτικό καμβά, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Παγκρατίου και του Μετς.

Όσον αφορά τον ίδιο τον δίσκο, πρόκειται για μία παραγωγή που στο άκουσμά της αφήνει μια γλυκόπικρη αίσθηση, με εμπνευσμένες, εμπλουτισμένες ενορχηστρώσεις, σε μουσική και στίχους του Κωστή Μαραβέγια. Ρομαντικός, εκρηκτικός, κεφάτος και συνεπής στους ήχους που αγαπήσαμε, χωρίς όμως να επαναλαμβάνεται, συνέθεσε ένα άλμπουμ με έντονη μελωδικότητα και πολυρυθμία.

Το άλμπουμ αυτό, αλλά και παλιότερες αγαπημένες επιτυχίες του, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Παρασκευή 24 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Ο ξεχωριστός Κωστής μας καλεί για τέταρτη συνεχή χρονιά για ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι, από αυτά που ξέρει να στήνει με κάθε ευκαιρία. Η συνταγή γνωστή: μια μουσική που ακροβατεί ανάμεσα σε μεσογειακές και βαλκανικές αναφορές, με πλούσιες ενορχηστρώσεις, με jazz και bossa nova στοιχεία.

Δείτε εδώ το βιντεοκλίπ:

{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης