Κάτι τρέχει στο Κινγκς Λάντινγκ

Κάτι τρέχει στο Κινγκς Λάντινγκ

Spoiler alert - Τι να περιμένουμε στο αυριανό επεισόδιο του Game of Thrones βάσει των φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα η HBO

Κάτι τρέχει στο Κινγκς Λάντινγκ

Spoiler alert - Τι να περιμένουμε στο αυριανό επεισόδιο του Game of Thrones βάσει των φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα η HBO


Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις παρακάτω, σε προειδοποιούμε πως περιέχονται spoilers. Κοινώς, καλύτερα να κλείσεις το κείμενο αν δεν έχεις δει μέχρι και το πέμπτο επεισόδιο της σειράς ή αν δεν θέλεις να γνωρίζεις απολύτως τίποτα για το έκτο που θα προβληθεί αύριο.

Κλείσιμο
Μπορεί, λοιπόν, πριν αρχίσει ο τρέχων κύκλος να είχαμε όλοι τις επιφυλάξεις μας για το τι θα παρακολουθήσουμε φέτος, αφού για πρώτη φορά η πλοκή προηγείται αυτή των βιβλίων, μέχρι στιγμής ωστόσο το αποτέλεσμα είναι αντάξιο του ονόματος “Game of Thrones”. Δολοπλοκίες, συνεχείς ανατροπές, άφθονοι φόνοι, δράκοι, Whitewalkers, ανάσταση νεκρού και πόρτες που έπρεπε να κρατηθούν πάση θυσία κλειστές - έστω και για προβάδισμα μερικών μέτρων.



Έχει μεγάλη αδυναμία στη μουσική, η οποία πέρα το ότι τον βοηθά να ονειρεύεται, αποτελεί και τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής του. «Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα στη μέρα ακούγοντας μουσική θα κλείσω τα μάτια και θα δημιουργήσω συναισθήματα και εικόνες, τις οποίες στη συνέχεια θα αποτυπώσω μέσα από τον φακό».

Με τη φωτογραφία άρχισε να ασχολείται συστηματικά απο το 2009 και συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα. Πιθανόν το μικρόβιο το απέκτησε από τον παππού του, ο οποίος φωτογράφιζε συνεχώς από τα 35 του χρόνια και μετά, με μια αναλογική μηχανή agfa billy compur και εμφανίζοντας τις φωτογραφίες του σε έναν σκοτεινό θάλαμο που είχε στήσει σε ένα μικρό δωμάτιο του σπιτιού.



Όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο, η δράση μεταφέρθηκε κατά κύριο λόγο στον Βορρά, με τις γνωστές εξελίξεις σε Γουίντερφελ και βόρεια του Τείχους, ενώ είδαμε και δράση στα Άιρον Άιλαντς. Όπως είναι αναμενόμενο, τώρα θα επιστρέψουμε στην πρωτεύουσα όπου η κατάσταση μοιάζει έκκρυθμη ανάμεσα στους Λάνιστερ και τους Ταϊρελ από τη μία πλευρά και στον Υψηλό Σπουργίτη από την άλλη. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η HBO, και έφθασαν στα χέρια μας μέσω των καναλιών Novacinema που μεταδίδουν τη σειρά ταυτόχρονα με την Αμερική.

Σε αυτές βλέπουμε τον Τόμεν Μπαράθηον, τον Τζέιμι Λάνιστερ, την ηθοποιό του θιάσου Μάρτζερι, τον Υψηλό Σπουργίτη, τον Νταάριο Ναχάρις, την Νταινέρυς, την Άρια Σταρκ, τον Λάνσελ Λάνιστερ, τη Μάρτζερι και τη Σέπτα Ουνέλα. Η πλειοψηφία τους επικεντρώνεται στο Κινγκς Λάντινγκ και στα όπλα που κρατούν τα Σπουργίτια, οπότε μια μάχη με τον στρατό των Λάνιστερ και των Ταϊρέλ δεν μοιάζει καθόλου απίθανη. Ας ελπίσουμε ότι θα τη δικαιολογήσει το μπάτζετ της σειράς και θα δούμε τον κακό χαμό.








{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης