Το οικογενειακό ποδήλατο που «σκίζει» στο Kickstarter

Το οικογενειακό ποδήλατο που «σκίζει» στο Kickstarter

Μία εταιρεία από τις ΗΠΑ δημιούργησε το... station wagon των ποδηλάτων για να κάνεις αξέχαστες βόλτες με τα βλαστάρια σου

Το οικογενειακό ποδήλατο που «σκίζει» στο Kickstarter

Μία εταιρεία από τις ΗΠΑ δημιούργησε το... station wagon των ποδηλάτων για να κάνεις αξέχαστες βόλτες με τα βλαστάρια σου

Κλείσιμο

Εσύ που χρησιμοποιείς το ποδήλατό σου για τις μετακινήσεις σου στην πόλη, δεν χρειάζεται να το εγκαταλείψεις και να πάρεις station wagon μόλις δημιουργήσεις οικογένεια - τουλάχιστον όχι σε πρώτο χρόνο. Η Taga, μία εταιρεία κατασκευής οικογενειακών ποδηλάτων με επτά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο δημιούργησε ένα νέας γενιάς ποδήλατο με τρεις ρόδες που σου επιτρέπει να κάνεις την ποδηλασία μία οικογενειακή και άκρως διασκεδαστική υπόθεση.

Μετά από τρία χρόνια σχεδιασμού, κυκλοφορεί το Taga 2.0. Σε αυτό, τα παιδιά στέκονται μπροστά από τη θέση του οδηγού, σε κάτι που μοιάζει με υπερμέγεθες καλάθι - και μάλιστα μπορούν να χωρέσουν έως δύο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ένα σωρό χαρακτηριστικά που καθιστούν το νέο ποδήλατο ιδιαίτερα ευχάριστο στις βόλτες. Οι θέσεις στο καλάθι μπορούν να κοιτούν προς τα εμπρός, προς τα πίσω ή αντικριστά.



Εκτός αυτού, υπάρχουν πρόσθετα αξεσουάρ για να κάνουν το ποδήλατο πιο λειτουργικό. Η ομάδα της Taga έχει δημιουργήσει ειδικά παιδικά καθίσματα με ζώνες ασφαλείας, δύο κουκούλες, μία για τη βροχή και μία για τον ήλιο, μία μπάρα στην οποία μπορείς να τοποθετήσεις διάφορα παιχνίδια για το βλαστάρι σου (μέχρι και νεροπίστολο), ενώ διατίθεται και μία σχάρα που εφαρμόζει πίσω από τη θέση του οδηγού και όπου μπορείς να προσθέσεις ένα ακόμα άτομο.

Αν πάλι, προτιμάς να κουβαλήσεις φορτίο και όχι παιδιά, το καλάθι του Taga 2.0 αλλάζει σε ελάχιστο χώρο και σου δίνει τη δυνατότητα να κουβαλήσεις πράγματα βάρους έως 70 κιλών. Και επειδή η αμερικανική εταιρεία θέλει να σε καλύψει και σε περίπτωση που βαριέσαι να κάνεις πετάλι, διαθέτει ένα ακριβότερο μοντέλο με δυνατότητα μετατροπής σε ηλεκτρικό ποδήλατο ισχύος 250W με αυτονομία 32-45 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 25 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Η καμπάνια του Taga 2.0 στο Kickstarter  ξεκίνησε στις 18 Μαΐου και κατάφερε να καλύψει τον αρχικό στόχο χρηματοδότησης των 100 χιλιάδων δολαρίων (89 χιλιάδες ευρώ) σε μόλις οκτώ λεπτά, ξεπερνώντας το ορόσημο του ενός εκατ. δολαρίων (893 χιλιάδες ευρώ) σε ένα 24ωρο! Η βασική του έκδοση είναι ιδιαίτερα προσιτή, καθώς κοστίζει 599 δολάρια (535 ευρώ) συν τα έξοδα αποστολής - 400 δολάρια φθηνότερα σε σύγκριση με όταν κυκλοφορήσει στην αγορά.
{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης