Αποθεώνοντας το βερμούτ στο κέντρο της Αθήνας

Αποθεώνοντας το βερμούτ στο κέντρο της Αθήνας

Ένα new entry στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του βερμούτ και της καλής πίτσας

Αποθεώνοντας το βερμούτ στο κέντρο της Αθήνας

Ένα new entry στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του βερμούτ και της καλής πίτσας


Την ομάδα του The Clumsies και τα… έργα της τα έχουμε γνωρίσει από πρώτο χέρι. Το ίδιο το μαγαζί της οδού Πραξιτέλους έχει μετατραπεί αυτή τη στιγμή στο απόλυτο στέκι του Κέντρου, ενώ τα πρότζεκτ που παρουσιάζει ανά περιόδους έχουν κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τόσο το θεματικό bar Palmitas, με έμπνευση από το Μεξικό, όσο και το The Clumsies Hotel Bar που λειτούργησε για μία μόνο μέρα και φιλοξένησε εφτά από τα καλύτερα hotel bars του πλανήτη.

Τώρα η ομάδα του The Clumsies και του Theory Bar & More από το Χαλάνδρι ενώνει τις δυνάμεις της με τον Μανώλη Λυκιαρδόπουλο (καλύτερος Έλληνας bartender για το 2015 και 5ος παγκοσμίως) για να μας παρουσιάσουν την πρώτη vermuteria στην Ελλαδα. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία τους, παρουσιάζουν μία εντελώς νέα προσέγγιση στον χώρο του φαγητού και του ποτού με στόχο να… αποθεώσουν το βερμούτ. Όπως γράφεται χαρακτηριστικά στη σελίδα του καταστήματος στο Facebook «Το “Odori Vermuteria Di Atene" είναι η ελληνική twist version των ιταλικών Vermouth-Bar που πρωτοσυναντήσαμε στο Τορίνο πολλά χρόνια πριν». Εκτός όμως από βερμούτ, το Vermuteria Di Atene θα σερβίρει ακόμη πίτσες και μακαρονάδες - εξού και το Gastropub στην περιγραφή του.

Το μαγαζί θα βρίσκεται στον αριθμό 2 της οδού Σκουλενίου, στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων, λίγα μόλις μέτρα από την οδό Πραξιτέλους, αλλά και άλλες οδούς που πριν λίγα χρόνια γνώρισαν μεγάλες… δόξες όπως η Σοφοκλέους. Όπως μάλιστα μας ενημέρωσαν καλά πληροφορημένες πηγέςμ πριν λίγες μέρες μπήκε στον χώρο και ο ειδικός ιταλικός φούρνος που προορίζεται για να ψήνονται οι πίτσες. Περιμένουμε με ανυπομονησία!

{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης