Το καλοκαίρι του Γιάννη Χαρούλη

Το καλοκαίρι του Γιάννη Χαρούλη

Ο Γιάννης Χαρούλης παίρνει το λαούτο του και ξεκινά τη θερινή του περιοδεία με μία μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη και δύο στην Αθήνα

Το καλοκαίρι του Γιάννη Χαρούλη

Ο Γιάννης Χαρούλης παίρνει το λαούτο του και ξεκινά τη θερινή του περιοδεία με μία μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη και δύο στην Αθήνα

Κλείσιμο


Ο περασμένος χειμώνας ήταν ιδιαίτερα δημιουργικός για τον Γιάννη Χαρούλη. Συμμετείχε μαζί με τη Μαρία Φαραντούρη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και τον Σωκράτη Μάλαμα σε έναν δίσκο-φόρο τιμής στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έχει τίτλο «Φύλαξα τ' όνειρο» και κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα μήνα. Παράλληλα, ο Γιάννης δούλεψε πάνω στη νέα δισκογραφική του δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.



Με αυτά και με αυτά, όμως, ο δημοφιλής τραγουδιστής απουσίασε από τη συναυλιακή σκηνή κατά τη διάρκεια του χειμώνα - οι τελευταίες του εμφανίσεις έγιναν στην Τεχνόπολη τον περασμένο Σεμπτέμβριο και ήταν και οι τρεις sold-out. Η σιγή ασυρμάτου, ωστόσο, τελείωσε και ο Γιάννης Χαρούλης ετοιμάζεται να κάνει και φέτος ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.

Ήδη ανακοινώθηκαν οι τρεις πρώτες συναυλίες του με τις οποίες θα εγκαινιάσει τη φετινή θερινή περιοδεία του. Πιο συγκεκριμένα, ο Κρητικός ερμηνευτής θα πάρει το λαούτο του και θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης, την Τετάρτη 1 Ιουνίου, ενώ στην Αθήνα θα βρεθεί για δύο μεγάλες συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας, τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016. Στο πλευρό του θα έχει τους Λευτέρη Ανδριώτη (λύρα), Μιχάλη Καλκάνη (κοντραμπάσο), Βασίλη Μπαχαρίδη (κρουστά), Κωνσταντή Πιστιόλη (Πνευστά), Θανάση Τζίνγκοβιτς (κιθάρα) και Πάνο Τόλιο (τύμπανα). Η προπώληση ξεκινά από τις 9 Μαΐου και τα εισιτήρια στοιχίζουν 11 ευρώ (φοιτητικό και ανέργων) και 13 ευρώ (κανονικό).



Έτσι, ο Γιάννης Χαρούλης, υπόσχεται και φέτος να μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους και άλλες εποχές, από το χθες μέχρι το σήμερα. Θα μας υποδεχθεί με αγαπημένα τραγούδια, μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης. Χωρίς να παύει να πειραματίζεται κάθε φόρα, πάντα με σεβασμό και διατηρώντας την ουσία της μουσικής και των στίχων, θα μας προσκαλέσει να γίνουμε ένα, αγκαλιάζοντας αυτή τη μουσική εμπειρία και τραγουδώντας παρέα. Και αν κρίνουμε από τις προηγούμενες εμφανίσεις του, και στις νέες συναυλίες θα γίνει το αδιαχώρητο.

{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης