Οι Blues Brothers μεταφέρονται στη μικρή οθόνη

Οι Blues Brothers μεταφέρονται στη μικρή οθόνη

Οι περιπέτειες του αχτύπητου διδύμου και της μπάντας του μεταφέρονται στη μικρή οθόνη μέσα από μία σειρά κινουμένων σχεδίων

Οι Blues Brothers μεταφέρονται στη μικρή οθόνη

Οι περιπέτειες του αχτύπητου διδύμου και της μπάντας του μεταφέρονται στη μικρή οθόνη μέσα από μία σειρά κινουμένων σχεδίων


Ακόμα και εάν δεν σου αρέσουν τα μιούζικαλ, είναι σχεδόν απίθανο να μην τρέφεις έστω και μία στοιχειώδη συμπάθεια στην ταινία “Blues Brothers”: απίστευτο soundtrack με guest εμφανίσεις από τους θρύλους της αμερικανικής blues, r'n'b και soul -από την Αρίθα Φράνκλιν και τον Ρέι Τσάρλς μέχρι τον Τζον Λι Χούκερ και τον Τζέιμς Μπράουν- και εξωφρενικές σκηνές καταδίωξης, με τον Τζέικ και τον Έλγουντ να προσπαθούν συνεχώς να ξεφύγουν από rednecks, από ανόητους νεοναζί, από την αστυνομία ή ακόμα και από την πρώην του πρώτου. Αν, λοιπόν, ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, σου έχουμε ευχάριστα νέα: οι Blues Brothers γίνονται σειρά κινουμένων σχεδίων!

Την παραγωγή της νέας σειράς έχει αναλάβει η Bento Box Entertainment, ενώ ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές της ταινίας, Νταν Ακρόιντ θα συμμετάσχει ως συνδημιουργός και παραγωγός. Στο πρότζεκτ συμμετέχουν και οι πρώην σεναριογράφοι του “Saturday Night Live”, Αν Μπιτς και Τζούντι Μπελούσι (χήρα του έτερου πρωταγωνιστή, Τζον Μπελούσι). Η σειρά θα ακολουθεί τα χνάρια των δύο αδερφών και της μπάντας τους, οι οποίοι κάνουν περιοδείες ανά τις ΗΠΑ με ορμητήριο τη γενέτειρά τους, το Σικάγο.

Κλείσιμο

Ο Νταν Άκροϊντ ανέφερε σχετικά: «Το σόου θα είναι για τους Blues Brothers, οι οποίοι μένουν στην Αμερική και χρησιμοποιούν όλες τις νέες τεχνολογίες για να δημιουργήσουν και να προωθήσουν τους δικούς τους δίσκους, να βρουν και να ηχογραφήσουν νέους καλλιτέχνες και να αποφύγουν τα όργανα της τάξης». Οι δημιουργοί της σειράς φιλοδοξούν να χρησιμοποιήσουν το μεγαλύτερο ατού της ταινίας: τη μουσική. Κάθε επειόδιο θα έχει και από ένα ξεχωριστό soundtrack που θα περιέχει κλασικά κομμάτια blues, r'n'b και soul εκτελεσμένα από την μπάντα των Blues Brothers, καθώς και guests από μεγάλα ονόματα του είδους (αρκεί να δούμε στην πράξη σε τι βαθμό θα εφαρμοστεί το τελευταίο).


Οι Blues Brothers συμπληρώνουν φέτος 40 χρόνια ιστορίας. Ξεκίνησαν το 1976 με μία μουσική εμφάνιση στο Saturday Night Live, ένα από τα πιο δημοφιλή σόου της Αμερικής. Στη συνέχεια, το δίδυμο Άκροϊντ-Μπελούσι κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο το 1978, με την ταινία να κάνει πρεμιέρα δύο χρόνια μετά. Ο πρόωρος χαμός του Μπελούσι σε ηλικία 33 ετών το 1982 δεν κατάφερε να οδηγήσει σε διάλυση το σχήμα, το οποίο συνέχισε με άλλο ντουέτο τραγουδιστών μέχρι το 1988, όταν οι Blues Brothers ξεκίνησαν παγκόσμια περιοδεία με τη συμμετοχή του Άκροϊντ. Ακολούθησε νέα ταινία το 1998 με τον τίτλο Blues Brothers 2000 και τον Τζον Γκούντμαν ως «διάδοχο» του Μπελούσι. Η μπάντα έχει εμφανιστεί και στην Ελλάδα, με πιο χαρακτηριστική τη συναυλία της στο Ηρώδειο πριν από δέκα χρόνια.

{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης