Η κούπα που κρατά το ρόφημά σου στη θερμοκρασία που θέλεις

Η κούπα που κρατά το ρόφημά σου στη θερμοκρασία που θέλεις

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Yecup 365 μπορεί να διατηρήσει το ρόφημά σου όσο κρύο ή όσο ζεστό το θες για πάρα πολλή ώρα

Η κούπα που κρατά το ρόφημά σου στη θερμοκρασία που θέλεις
Πολλές φορές μας τυχαίνει να ξεχνάμε το ρόφημά μας στην άκρη του γραφείου μας ενώ δουλεύουμε και μόλις θυμηθούμε να το πιούμε αυτό έχει γίνει πια είτε πολύ ζεστό είτε πολύ κρύο για το γούστο μας. Ξέρω, προβλήματα του δυτικού κόσμου… Δεν θα ήταν, όμως, ωραίο να υπήρχε μία κούπα που να μπορεί να κρατά την επιθυμητή θερμοκρασία του ροφήματός μας; Τώρα υπάρχει. Και το όνομα αυτής: Yecup 365.


Κλείσιμο

Η νέα κούπα μπορεί να ρυθμίσει κατά το δοκούν τη θερμοκρασία του ροφήματός σου και να τη διατηρήσει στα ίδια επίπεδα για πολλή ώρα. Εσύ απλά δίνεις την εντολή μέσα από το app του γκάτζετ, το οποίο σε ενημερώνει μόλις το τσάι ή ο καφές σου έχει φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία. Σε περίπτωση, δε, που δεν έχεις smartphone ή απλά το έχεις ξεχάσει στο σπίτι, μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία με τα δύο κουμπιά που βρίσκονται πάνω στην κούπα. Η θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει το ρόφημά σου στο Yecup 365 αρχίζει από τους 10 και φτάνει έως και τους 70 βαθμούς Κελσίου.

Η κούπα έχει μία ισχυρή διπλή μπαταρία (συνολικής χωρητικότητας 10.000 mAh), η οποία μπορεί να λειτουργήσει και ως power bank, φορτίζοντας το κινητό ή το tablet σου έως και τρεις φορές ανά ημέρα. Μπορεί να φορτιστεί είτε ασύρματα (πέντε ώρες για μία πλήρη φόρτιση), είτε ενσύρματα με τον Fast Charge Adapter (φόρτιση στον μισό χρόνο). Το Yecup 365 διατίθεται σε δύο μεγέθη, 354 ml και 414 ml. Και επειδή, όπως είπαμε, η κούπα έρχεται να λύσει ένα δυτικό πρόβλημα, εξίσου… δυτική είναι και η τιμή του. Η μικρή κούπα διατίθεται έναντι 115 δολαρίων (100 ευρώ) και η μεγάλη έναντι 150 δολαρίων (130 ευρώ) συν τα έξοδα αποστολής.



Η καμπάνια Yecup 365 θα τρέξει για τέσσερις ακόμα ημέρες στο Indiegogo, όπου μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει σχεδόν 250 χιλιάδες δολάρια (217 χιλιάδες ευρώ) από περίπου 1.650 υποστηρικτές, τη στιγμή που οι δημιουργοί είχαν θέσει ως αρχικό στόχο τα 30 χιλιάδες δολάρια (26 χιλιάδες ευρώ). Όχι και άσχημα για μία κούπα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης