Ένας ζυθοποιός στο σπίτι σου

Ένας ζυθοποιός στο σπίτι σου

Το Artbrew είναι μία συσκευή που σου επιτρέπει να φτιάξεις τη δική σου σπιτική μπίρα χωρίς να έχεις ειδικές γνώσεις ζυθοποιίας

Ένας ζυθοποιός στο σπίτι σου
Αν δεν έχεις πτοηθεί από την τελευταία διαφημιστική καμπάνια γνωστής μπίρας και θέλεις να ξεκινήσεις και εσύ τη δική σου μικρή ζυθοποιία, τότε το Artbrew θα σε βάλει στη σωστή σειρά. Πρόκειται για μία συσκευή που θυμίζει κάπως επαγγελματική εσπρεσιέρα και με κάποιο τρόπο λειτουργεί ως μία τέτοια.

Εσύ απλά χρησιμοποιείς την οθόνη του Artbrew για να επιλέξεις το είδος της μπίρας που θέλεις να ετοιμάσει η συσκευή ανάμεσα στις προεπιλογές της. Εναλλακτικά, μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου συνταγή μέσω του ειδικού app που θα εγκαταστήσεις στο smartphone σου. Στη συνέχεια, προσθέτεις το προπαρασκευασμένο μείγμα που σου έχει ετοιμάσει ο κατασκευαστής του Artbrew μαζί με μαγιά και νερό (για καθένα υπάρχει και ξεχωριστό δοχείο). Αν είσαι περισσότερο κατατοπισμένος, μπορείς να αγοράσεις μόνος σου τα επιμέρους υλικά και να τα προσθέσεις ή να πειραματιστείς με το μείγμα.

Κλείσιμο


Πατάς το κουμπί start και όλα τα άλλα θα τα κάνει ο μίνι ζυθοποιός σου, ο οποίος θα ανακατέψει αυτόματα τα συστατικά και θα ξεκινήσει τη διαδικασία ζύμωσης που ανάλογα με το είδος της μπίρας που έχει επιλέξει κρατά μία έως τρεις εβδομάδες. Μέσα από την οθόνη της συσκευής, αλλά και το σχετικό app, μπορείς να ενημερώνεσαι ανά πάσα στιγμή για την πορεία της παραγωγής. Επίσης, μπορείς να έχεις άμεση οπτική επαφή με το μείγμα, καθώς το δοχείο παραγωγής της μπίρας είναι διαφανές.

Το Artbrew έχει συνολικά 28 διαφορετικές συνταγές μπίρας, από Lager και Weiss μέχρι Pilsner και Stout, ενώ οι δημιουργοί θα συνεχίζουν να προσθέτουν νέες συνταγές στη λίστα, η οποία θα ενημερώνεται αυτόματα μέσω της Wi-Fi σύνδεσης της συσκευής. Παράλληλα, οι δημιουργοί έχουν διαμορφώσει ένα ειδικό κοινωνικό δίκτυο για τους χρήστες της συσκευής, όπου οι τελευταίοι θα μπορούν να μοιράζονται τις συνταγές τους ή να τις πωλούν στο Market.



Η καμπάνια του Artbrew στο Kickstarter ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη 3 Μαΐου, και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περίπου 680 χιλιάδες δολάρια (590 χιλιάδες ευρώ), υπερκαλύπτοντας σχεδόν επτά φορές τον αρχικό στόχο των 100 χιλιάδων δολαρίων (87 χιλιάδες ευρώ). Ένα σύστημα Artbrew στοιχίζει 519 δολάρια (450 ευρώ) συν τα έξοδα αποστολής, ενώ οι πρώτες αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2016.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης